Lördagsträning

Har sträckt mig i låret så det blev inget friskis och svettis för mig idag men några promenader, känner mig så himla slö och får lite dåligt samvete för jag inte tränat på "riktigt" idag. Ska nog till friskis imorgon med Johanna om det känns bättre i låret.

Lördag:
Snabb promenad hem från Johanna innan frukost 40 min
Promenad in till stan 25 min

yesteryou yesterday.

God Eftermiddag.
Sitter som vanligt på bibloteket, börjar bli en fin liten vana på lördagar. Äter lite lördagsgodis  som idag är 1 banan och lite naturgodis, lite nyttigare än vanligt godis. Tog mig en promenad till stan, har kollat runt på alla nya vårplagg och på rean. Hittade massa fina accesoarer, halsdukar och skor, men kännde att jag inte hade råd (fast jag egentligen har det.) Köpte mig i allfall 2 par trosor för endast 20 kr styck, I love Lindex!

Ikväll ska jag, Victor, Filippa, Hampus och Daniel hem till Frida i åkarp och laga mat och ha filmkväll - kan bli kanonmysigt.

Igår kväll var jag hemma hos Johanna m. Dessan. Vi åt pyttipanna och ägg, käkade glass och kollade på Ps. I love you, det rann allt ett par tårar nedför våra kinder och vi insåg hur enkelt det är att man tar dom man älskar för givet. Allt kan hända, på en milles sekund och sedan kanske inte den personen finns i ditt liv längre. Så ta vara på dina nära och kära!
Efter vi hade bölat en stund kände vi att det behövdes en "feel good" film så vi satte på Mamma mia, man tröttnar inte på den filmen alltså!

Ha en fin lördag !

I can shake it like that


Dagens träning

Dagens träning:

Balett 1h och 20 min
Snabb promenad ca 40 min

Fredag

Sitter i skolan och väntar på sista lektionen, matte. Idag åker hela min familj till Stockholm, och vi hade tänkt att vi skulle hitta en sista minuten biljett. När allt såg hopplöst ut fick vi tag på en, men kruxet var att jag skulle åka hem på måndagen. Och det skulle ha funkat, om vi inte skulle haft våran körkonsert på måndagen. Är jättebesviken just nu, men vad ska man göra?

Planerna för idag är att promenera hem till Johanna och plugga historia, kolla på Ps I love you och sova över.

skönhet och hälsomässan malmö del 3

Några av Victors 260 bilder.

helt slut

Kiboxen igår var sjukt, verkligen sjukt jobbig. Började med uppvärmning med plankan, situps och armhävningar och sedan massa slag och sparkar. En och en halv timme, min armar och ben var som spagetti efter. Kibox är sjukt bra träning för hela kroppen och man får ut sin ilska, speciellt när Johanna står och peppar "slå hårdare". Är helt slut i kroppen idag, så jag och Johanna ska skippa corepasset och gå på en powerwalk  i stället till friskis och svettis . Hon hittar nämligen inte dit så en gång för alla ska jag visa henne vägen.

Idag har vi Jazz med Tess, och många kanske tror att man bara går dit och dansar lite. Men på varje danslektion har vi alltid armhävningar,plankan och situps. Och att göra tusen olika situps till Rihannas "sos" som är 4,34 min lång, det är ett helvete.

Torsdagens träning
Jazz lektion 1 h 20 min
Powerwalk ca 1 h
Yoga 25 min ( Idrottt)

Kibox

Dagens träning:
Streetlektion 80 min
Kibox 90 min.

Igår var jag på friskis m. Johanna som köpte kort där och vi börjar stenhårt. Igår var vi på puls medel, idag blir det kibox och imorgon core. Men nästa vecka ska vi sprida  ut det mer så kroppen får vila, vi vill bara komma igång nu.
Det är mycket roligare att träna med någon, speciellt Johanna. Hon är en sådan person som är grymt ambitiös och målinriktad, och sådana personer ser jag upp till. Vi ska träna 3 gånger i veckan (plus dansträningarna i skolan), och på helgerna när hon åker hem så ska jag träna ett pass själv om jag orkar.

Gårdagens träning.
Friskis puls/medel 60 min
Promenad 60 min

Dessan 17 år.

Förra torsdagen fyllde Dessan år och vi (Eira, Johanna och jag) var på Graffitti med hennes vänner och fikade.

Some pics.

Dessan

Dessan & jag

Johanna

ansiktscream

Dagens fråga.

Ska köpa mig en ny ansiktscream, och väljer mellan Nivea Aqua sensation day och Acos (Apotekets) dagcream för normal/blandhy. Vilken tror ni är bäst? Visst luktar Nivea tusen ggr godare och burken är finare, men tror ni inte att det är lite mer "skit" istoppat där? Jag tror inte apoteket säljer produkter som inte är naturliga. Vilken skulle ni valt ? Eller har ni någon ni kan tipsa om ? Hjälp mig !



eller

Bilder från malmömässan del 2

Snodde lite bilder från Lisetts bilddagbok, lite "förebilder" när vi sminkas och några när vi dansade.





ny kategori, workout

Ny kategori här på min kära blogg, Workout.  Vad jag har tränat och hur länge.

Idag:

Friskis & Svettis - Medel puls ( extra kondition ) 60 min


Semlor

Jag är jättesugen på semlor och har vart det i hur många veckor som helst. Får bli en till helgen tror jag minsan!


toastkväll

Igår var det toastkväll med Eira, Johanna och Johanna. Gjorde toast med skinka, ananans och mozarella ost. Hur gott som helst.

Sitter i skolan (as usual) och väntar på min sång lektion kl 15. Har inställt teater idag, så nu är det en fet håla på 3 timmar. Inte det roligaste kanske, men får passa på att plugga lite.

Lite bilder från igår.

Eira i mitt kök

Eira Johanna och Johanna (Eiras kompis)

Johanna i väntan på föda

Sötjohanna

matmåndag

Idag är det måndag och det innebär att jag, Johanna,Eira och Dessan lagar mat hemma hos mig. Idag är Dessan sjuk, men hon ersätts av Eiras kompis från kumla som är på besök. Idag står det toast på menyn.

Nu ska jag kila hem från skolan. Slutade vid halv 1, åkte hem och dammsög. Sedan tog jag en snabb promenad till bibloteket, men internett var sönder så jag gick till skolan och lånade deras datorer.

Så dagens träning är: 1h och 20 minuters balett och en snabb promenix på 40 min.

Såhär vackert är mitt kylskåp.

skönhet och hälsomässan söndag



Här är lite bilder från min kamera från i söndags, Fler bättre bilder kommer när mina vänner gett dom till mig.

weekend

God måndag. Har ni haft en bra helg ?

Har vart i malmö hela helgen på mässan, och det gick sjukt bra för oss. Vi hade den pampigaste uppträdandet och vi stack verkligen ut. Jag är rätt stolt över mig själv att jag vågade vara med, för egentligen var det bara en bagatell, men dansa är som sagt inte mitt starkaste kort så jag är nöjd med mig själv nu.

På mässan fanns allt från manikyr, smink, sylt och frisörgrejer. Hos en beautyschool kunde man färga ögonfransarna gratis, och vem tackar nej till det erbjudandet ?

Hittade min gamla digitalkamera och tog lite bilder på söndagen. Dom kommer om en stund!
Puss

1239

Idag gick det sjukt dåligt på streeten. Jag känner mig alltid så lång och klumpig, inte lika smidig som alla andra. Dessutom nu när vi kör locking, det är jättesvårt att hålla reda på alla armar och ben. Och när jag blir arg på mig själv för jag inte klarar får jag panik- givetvis såg Anders (läraren) det och sa att jag skulle försöka och att det gick, och då börjar jag givetvis gråta. Som tur är, är Anders hur snäll som helst och peppar en - skönt. Men ändå har det inte släppt, den där klumpen i bröstet och det drar ner lite på mitt humör idag.

Tisdagens träningen blev att gå igenom hela danskorografin och vi börjar sätta det nu, känns toppen. Efter det åkte jag till friskis på mitt favorit pass.

Idag blir det att repa tokmycket på danskorografin igen och kanske en powerwalk om jag orkar. Har träningsvärk i hela kroppen, så det kanske vore bra med en ledig kväll.

Vad ska ni göra idag ?
Puss

Make up

Såhär ska jag vara sminkad på malmömässan. Emo/Fjortis. Men det ser ju säkert bättre ut uppe på senen.


tisdag 1144

Goddagens.

Sitter som vanligt i skolan och tattar på datan. Och det är ju fint det med. Har håla i 1 och en halv timme innan teatern och då får man minsan passa på. Planerna för dagen är att öva på dansen (som vanligt) och sedan träna på friskis och svettis - mitt favoritpass i veckan.

Igår var Eira, Dessan och Johanna hemma hos mig och käkade mat, alla hade sina köttrester och jag bjöd på pasta och sockerkakan jag bakade, sockerkaka är underskattat, för det är sjukt gott. Dessan satt med sitt svenska arbete och klockan blev så mycket så att vi låg och trängdes, jag och hon i min säng. Vi var nådigt trötta imorses må jag säga.

Nu blir det teaterlektion. Puss


Elton John - Crockodile rock



Lyckopiller

provsminkning

Igår var vi i staffanstorp och blev provsminkade inför nästa helg och gud vilket bra smink. Eftersom vi är med och dansar och går modeller får vi rabatt på sminket och då ska jag passa på att köpa lite nya basgrejer, foundation,rispuder och conceler, Man får dockhud av dom produkterna! Sminket är i klass med Helena Rubenstain, Chanel och de dyrare märkena och i ungefärlig prisklass med Loreal och Max faktor, lite dyrare kanske. 

Jag är sminkad i rosa och svart, och långa lösögonfransar, om det blir vanliga eller fjädrar vet vi inte än. Här kommer några bilder från igår som jag snodde från Lizetts bilddagbok. På Louise kamera så finns det mer bilder, de kommer när hon har mailat dom till mig.







dance dance dance








Såhär ser det ut när vi repar inför malmömässan.

lodaren

God förmiddag, klockan är 13 och jag är sjukt effektiv. Klockan 10 var jag på friskis och svettis och det var lika roligt som vanligt. Nått jag tycker är roligt att kolla på är personer som gör alla rörelser överdrivet x 2. Dom ser helt galna ut! Efter det åkte jag till badhuset och bastade och bubblade. Och nu sitter jag på bibloteket och använder deras datorer. Gött mos!

Igår var jag hemma och kollade på let's dance och runaway bride, Har aldrig kollat på Let's dance innan, men denna säsongen är lätt sevärd när blondinbella och Laila bagge är med. Laila är sjukt duktig tycker jag, och Morgan med. ¨

Nu ska jag och gå lite på stan! Puss

Sunrise



Jag älskar Norah Jones, och denna låten är så hemskt mysig.

fredag 1340

God dag människor! Sista dagen på skolveckan och fybövulen va skönt det är. Man blir sjukt trött av att ha 4 dansklasser i veckan plus att vi har dansat varje dag efter skolan inför malmömässan, plus lite friskis och svettis. Jag är död i min kropp. I eftermiddag blir det övning på den moderna dansen och imorgon kl 10 friskis och svettis. Jag är redig ja.

Igår var jag på Australia med Dessere, Lisa och Daniel. Var väldigt tveksam först, men när vi väl satt i biosalongen var det bara jag och Lisa som tyckte den var bra, blev några tårar där i slutet. Men den var sjukt lång, nästan 3 timmar, lite väl långt faktiskt. Om jag får en pojk så ska den heta Nullah, som den lilla pojken i filmen. Nullah, Malva och Junis. Fint!

Planerna för helgen är.

Fredag: Hyra en film, laga kyckling, och wok och slappa.
Lördag: Friskis och svettis och Antigen sova över hos Louise eller laga mat m. Jennifer och Lisa.
Söndag: På provsminkning i staffanstorp och sedan till skolan och dansa.

Hoppas ni får en fin helg! Puss!

torsdag 1138

Har som sagt inget dator i Lund så jag får passa på i skolan, får lite smått panik ibland faktiskt.

Igår hade  jag fullt upp, promenerade till skolan, sedan hade vi årets första streetlektion, locking. Hur svårt som helst, tur att alla  tyckte det ! Efter det så var träning på våran modérna dans som vi ska dansa på malmömässan. En och en halv timme dansade vi och efter det gick jag hem igen. Då fortsatte jag städa i köket och nu är det så rent det kan bli!

Planerna idag är att ha en jazzlektion och sedan åka hem och plugga, sedan tillbaka till skolan och öva på afron i ett par timmar och om jag orkar i kväll så blir det friskis. Har precis haft yoga på idrotten och nu väntar jazz som sagt. Känner mig lite smått död.

Måste skaffa mig en dator. Ha en fin dag :) Puss

tisdag 1208

Goddag! Sitter i skolan och kollar runt lite, har ju ingen egen dator så jag får passa på i skolan. Strax ska jag ha teater lektion i lilla teatern och sedan har jag bara sånglektion. Skönt. Sedan blir det att åka hem till mitt råttbo och hämta danskläder och sedan tillbaka till skolan för att lära mig en av danserna vi ska dansa på malmös skönhets och hälsa mässa. Flera i min klass ska nämligen vara makeup modeller för Eddie Funkhouser New york, och istället för att gå på en catwalk ska vi dansa 3 danser.

Efter dansen ska jag åka bort till friskis och svettis och köpa mig ett nytt terminskort och sedan träna ett medelpass. Ska bli skönt att komma igång nu efter lovet.

back on track

Hej hopp i lingonskogen.
Nu är jag i Lund och vad lycklig jag var när jag cycklade genom Lund. Lyckan avtog däremot när jag såg hur jävla sketen lägenheten jag ska bo i 3 månader var. Jag städade inne på toaletten i 1 och en halv timme. Det låg pubishår på golvet och på väggarna, damm och hår i golvbrunnen. Sketen som fan. Köket var lika sketet, och det kom jag bara halvvägs igenom och då hade jag städat i 3 timmar. Hade russinfingrar och spykänslor då, då åkte jag till Lisa och Jennifer. Nu ska jag strax åka till Eira som erbjöd mig en sängplats för ingen av oss vill sova själv första natten på länge.

Puss

lördag 1902

godkväll.
Dagen har mest bestått av att måla, klippa o klistra, och packat. Imorgon åker jag tillbaka till Lund, och det är faktiskt med blandade känslor. Har längtat hela lovet att åka "hem" igen, men nu har jag lite ångest. Att bo helt ensam känns lite läskigt just nu..

Kvällens planer är att äta middag med familjen och sedan kolla på körslaget. Kollar ni på körslaget? Jag har bara kollat 1 gång förrut, men ikväll har jag lovat Hugo & Filippa. Nu väntar chile corn carne

Ha en fin lördagskväll :)
Puss

fredag 1733




skilda världar

Hemma hos Louise i december bakade alla utom jag och Eira, vi tog fladdrande hår kort. Ni vet som presantionenerna av personerna i Skilda världar som gick på 4.an ett antal år sedan.
Vi är hemskt nöjda med bilderna.



Alla dansar, och jag tänker är du också själv?




tell me about it

Vad vill ni att jag ska skriva om i min blogg, vill ni ser bilder ? tell me så jag vet vad ni 20 st som faktiskt läser min blogg varje dag vill se mer av :)

1939

Sitter och kämpar med ett Cv nu, och det känns som jag mest ordbajsar.

Var förresten idag hos tandis och grejade med tandställningen och bytte tråd till en tjockare, det känns redan kan jag säga, när jag skulle äta kvällsmat så kunde jag knappt tugga igenom köttet för det gjorde så ont. Men det går över.  Fick en ny natttandstänning också, en sådan som tjejen i Hitta nemo. Nästan så jag funderar att lägga upp en bild påt.


snigelfart

Jag dör snart av uttråkning, det har jag gjort sedan nyårsdagen. Jag vill hem till Lund och mina vänner igen. Men nu är det endast 4 dagar kvar, härligt!

Jag måste skriva cv till sommarjobb, och vad har jag att för tidigare jobb att skryta med ? Att jag sjöng med ett vidrigt band för 2 sommrar sedan och att jag delade ut tidningar varje datt i 1,5 månad i sommras. Jobben rullar in då tror jag. haha.

 

Sonja Aldén - Du får inte



Sonjas nya låt, hur fin är den inte. Man gråter ju nästan en tår. Hon är så sjukt musikaliskt, skriver både musik och texter själv.

walk a mile in my shoes

Igår var jag och mamma på överby på termobrallsjakt till mina syskon, och jag fyndade skor. Mina 2 vinter"stövlar" har börjat gå sönder, de ena paret får jag lämna in till skomakaren, men det andra paret hör nog bäst hemma i soptunnan.

Köpte mig ett par rejäla boots, först kände jag mig som en blandning av en punkare och sen skogshuggare, sen insåg jag att dom satt skönt och var rätt fina i allafall. Och att dom var nedsatta 200 riksdaler gjorde ju inte saken sämre.




skogsmullar



Var ute med nästan alla syskon och mammsen och promenerade i skogen och ekebacken.

vi grillar korv


falling star

Godkväll.

Har spenderat min kväll med Christoffer, vi kollade på stomp the yard med en del pauser för att kolla på victoria secret showen. Vi konstaterade att det borde vara olaglig att vara så sjukt snygga som dessa kvinnor är. 

När jag skulle cyckla hem så såg jag en stjärna fall, visst är det så att man får önska sig något då ? Det gjorde jag iallafall, 2 grejer ur mitt nyårlöfe.

Har ni några nyårslöften?  

gott nytt!




Spegelkort är ju inte det finaste, men jag hade en fin klänning som jag  tyckte förtjänades att fånga på bild.


Frida plattar håret.

Vår sjukt goda nyårs middag, Hemmagjorda potatisklyftor, fläskfile med vitlökssmör, bearnäsås som kan mäta sig med koppargrillens och sallad.

Cheescake med varma hallon

Sedan gick jag och Frida till en emofest där vi hittade anton, vi bestämmde oss efter 5 minuter att gå hem till mig igen och kolla på mamma mia och äta chips.

Hemskt duktiga på vackra poser.

Vid tolvslaget tände vi tomtebloss och drack äpplecider!

Man ska vara glad!
haha
söt tjej, killen med dubbelhakan och tjejen med enormt ansikte firade in det nya året
gott
Sedan gick vi in och sjöng abba singstar. Jag försöker få anton att ställa sig rygg mot rygg, som dom i abba, men icke!

Haha, Frida dansar björngustavsson dansen och anton svankar!

En lugn och fin start på det nya året med 2 fina vänner. Mysigt!

RSS 2.0