31

Godmorgon, Endast  11 timmar och 40 minuter och sedan är det 2009. Sjukt vad detta året har gått fort. Jag ska ju somsagt laga mat med Frida, så om 10 minuter ska jag möta henne så vi ska åka in till stan och handla mat.  Och köpa mig en nässpray, är rätt förskyld och ont i huvudet, men det är bara nyår 1 gång om året.

Igår beställde jag i allafall nikon d60, känns sjukt bra än sålänge. Puss

2008 resumé

januari

Ingen speciell månad, tränade på apell, var i skolan och dagarna flöt på. Var ute på en långpromenad med Hampus och fotade. Vi körde på gangsta stilen.


Februari
Vänskap med Jelle tar fart, och blir djupare än av någon av oss någonsin trodde. Vi hade taco kväll med cellulitpratning, kollade på någon film som vi pratade bort och hade allmänt fint med andra goingar i es1mkb.


Mars.
Började mars med en galen hippefest hemma hos Elin, snön storm kom till stan och jag och jelle gick spontant till körslaget audition och kom med. Åkte även till lund och gjorde intagningsprov till musikalskolan, i största hemlighet. Blev en månad fylld av sång, nya vänner och en insyn på andra sidan av tvlivet, men oj vad vi trivdes.



April
vi hann med 3 program i körslaget innan det var vår tur att åka ut,  Fick mina antagningspoäng till skolan, var rätt högt, men vågade inte hoppas på någonting.April gick på, utan några större anmärkningar.
söte

Maj.
Det var final i körslaget vilket betyde reunion för alla team som åkt ut, vi dansande och jag fick smaka av markolions drink, de ni! Var på crusing i trollhättan med ewelina och fikade på strandgatan, Man kunde gå i shorts och tröja, blev filosofiska promenader med min vän gustav och en grillkväll hann vi es1mkb med..
Juni
Det som vi alla väntat på, skolavslutningen och sommarlov, den var välbehövlig. Vi sa farväl till alla studenter. Jag var på grillkväll med ewe, maria och mikaels och alla hans kompisar. två veckor senare blev jag och mikael tillsammans. Vi umgicks mest hela tiden.


Juli Agusti.
Jag var med mikael varje dag och varje natt jobbade jag som tidningsdelare, cyklade runt på världens trögaste cyckel i regn och rusk. De dagarna solen sken försökte man pressa i Lysekil och nere på sanden. Fick brevet jag väntat på hela våren, jag kom in i lund. Lyckan var total, så Den 17 agusti flyttade jag ner till Lund och den första veckan var hemsk. Sedan fick man lite mer vänner men man kunde inte slappa av helt.



September, Oktober, November.
Hade ingen kamera så jag kunde fotografera. Umgicks en del med Lisett, var i helsingborg . Efter ett tag lärde jag känna jennifer och lisa i klassen och vi märkte att vi 3 var väldigt lika och vi trivdes bra ihop. Vi hängde i hop varje dag nästan, satt i Jennifers lilla korridorsrum, kollade på Satc, snackade skit och sov på golven för vi inte orkade åka hem. Jag började träna på friskis och svettis och tyckte för en gångskull att det var riktigt roligt att träna. Blev hjärtkrossad men lät dagarna var fullproppade med olika aktiviteter för att slippa känna efter. Var glad, var ledsen. Blev peppad av Lisa och Jennifer, dom kidnappade mig och jag fick gå runt i Lund med ögonbindel tills vi kom till botaniska trädgården och grillade korv och drack årets första julmust. I slutet av Novemer fyllde jag sjutton och firade det med shopping i malmö med min moder.

December
Alla började bli skoltrötta och ingen kunde riktigt fatta att vi gått vår första termin i skolan. Jag började tycka att baletten var den roligaste danslektionen i veckan, berodde nog dör det lossnade. Tog steget att tona håret brunt och blev nöjd för en gångs skull. Åkte till Louise med nästan alla i min "ensambelfamilj". Vi bakade, åt mat, godis och lärde känna varandra bättre, och blev väldigt trygga med varandra. Jag bakade lussekatter, jag friskis och svettades och åt kycklig varje dag. Avslutade skolterminen med uppvisning av vårat projektarbete och sedan åkte nästan hela klassen hem till Lisett och festade, sjöng och dansa, och allt slutade i limousin. En perfekt slut på året.  Nu återstår nyårsafton, då jag ska göra några nya nyårlöften, umgås med min allra bästa vän Frida och laga god mat.




Hoppas ni har haft ett bra år och att 2009 blir minst lika bra, om inte bättre. Jag kommer satsa på  att mitt liv 2009 ska bli fullt av glädje och lycka, och välbefinnande.

Gott nytt år folk ! :)

I wish you the best, I guess.

Goddag. Sitter här förskyld som ett sviskon, men jag ska inte klaga. Det enda jag kan klaga på idag är att jag inte vet vilken systemkamera jag ska köpa, en Canon eos 1000d eller en Nikon d60 ? är det någon som har erfarenhet av dessa 2 kameror, vilken är bäst? Det andra jag kan klaga på är att Nikon d60 som det lutar mest åt är slut på både elgiganten och siba (enligt lagerstatusen) så nu är min sista utväg Expert, som säljer den för 500 spänn dyrare. It' sucks!

Vad är allas planer för nyår? Själv hade jag inga planer, men jag hade en jättefin klänning och ett par fina skor. Tillslut blev det att jag Och frida bestämde oss för att laga äckligt mycket med mat och sedan gå på någon fest, och om vi inte  hittar nått roligt, så blir det filmmaraton i våra klänningar.

Ha en fin dag!


Afraid to fly


daniella

Min underbara fina Daniella har lagt ut sina låtar på Myspace, och gudars vad duktig tösabeten är. Lyssna här.

http://www.myspace.com/daniellabinyamin

Annandagen

God fortsättning allesammans, hoppas ni haft en lika fin jul som jag. Fick ni det ni önskade er ? Jag fick min plattång och värmeskyddande spray, notböcker, kläder, pengar, resväska och annat smått och gått. Jag är väldigt nöjd.

Idag började rean och jag gissar på att det trängs och knuffas som tusan ute på överby nu. Men jag ska minsan ut och trängas jag med. Ska byta en klänning och en kofta som inte föll mig i smaken och kolla lite på rean. Tänk egentligen vad mycket skit folk köper, saker dom aldrig tänkt köpa om det var i fullpris, bara för att få sätta sprätt på sina pengar.

Jag har iår därför gjort mig en lista på vad jag "behöver"

Krokar till mitt rum
Underkläder
Sovkläder
ett rosa nagellack
ett par svarta strumpebrallor.
Jeansleggins (om det finns några kvar dvs)


min julafton i bilder














Orkade inte lägga upp alla 156 bilder från julafton. Här är några av dem :)

Merry Christmas!



God Jul på er alla, njut av att umgås med släkten och frossa i julmaten! Puss!

dan före dopparedan

Uppdateringen har lyst med sin frånvaro de senaste dagarna, på grund av att jag är en av de som alltid köper mina julklappar 1-2 dagar innan julafton, men nu är det gjort, skinkan griljerad, granen pyntad och knäcken är gjorda. Och nu är den endast 26 minuter kvar till julafton.

Ikväll har jag haft uppesittar kväll med Frida, kollat på bingolotto och the holiday med min familj, det är fina grejer det. Sov gott! Pusskram

M1 klassfest

Äntligen jullov och Musikal1 hade klassfest hos Lizett I Helsingborg, och sjukt skoj var det. Med dans, singstar och roliga diskutioner. En toppen kväll avslutades med att Sarah Trolles pappa som kör limmo, körde oss 4 mil hem i limmon, Gissa om folk kollade när vi gick ut mitt i Lund! Tack alla i klassen för en kanonkväll!



















rim rim rim

Nu har jag precis avnjutit 3 fullkornsknäckemackor med kaviar, det enda som finns i kylskåpet nu. Men jag klagar inte, för det slank ner !

Måste berätta en rolig sak (iallfall för mig), har rätt dåligt självförtroende och vill gå ner 10 kg, jag har lyckats med 3,5 redan ( enligt vågen hos hon jag bor på, men jag vet inte om jag kan lita på den, men jag hoppas det) och även mina vänner har sagt och att jag blitt smalare, och idag på friskis, så kände jag mig snygg och fin i kroppen (visst, en bit kvar till min målvikt) och träningen gick skitbra. Då blev jag glad! :)

Imorgon är det som sagt jul avslutning i skolan och vi i klassen ska byta julklappar, vi ska vara tomte nissar för varandra typ. vi har alla fått en person vi skall vart snälla mot i 2 veckor och imorgon skall vi avslöja vem. Problemet är bara att jag har inte vart extra snäll och sagt fin tröja eller något. Har bara pratat mer och blitt lite tajtar med denna person. Men hon har inte märkt det, så här kommer ett fint rim jag har skrivit på hennes paket, dock inte klart än.

"God Jul och gott nytt år, du av mig denna gåvan får. Jag vet att jag inte vart en snäll nisse, förlåt, det var ej mening att disse"

Sen har jag inte kommit längre, men jag komemr säkert på något vitsigt!

Godnatt!

christmas time

4 Filmer jag ska se innan jul.

Love Actaully - Kan det var en av de finaste filmerna, har sett den hundra gånger, skulle kunna se den ett par 100 gånger till.
Ensam Hemma - En klassiker, jag får alltid moderskänslor och tycker så synd om Kevin.
Grinchen - Också en barnfilm, jätterolig!
The Holiday- Är väl ingen typisk julfilm, men den utspelar ju sig runt jul i allafall. Härlig komedi med min drömman Jude Law.

Har ni några julfilmer ni brukar se ? :)


tvätta hela dagen

Imorgon är det äntligen lov, vill bara här ifrån och vara i Vänersborg ett tag. Imorgon ska vi ha jul avslutning i skolan, visa vårat projektarbete som vi gjort 7 låtar ur gamla musikaler och säkert sjunga lite med kören. På kvällen är det klassfest hos Lizett i Helsingborg som gäller, och eftersom jag redan packat allt och har klädbrist just nu såvet jag inte vad det blir för klädsel, we will se.

Idag är det tvätta och friskis på schemat. Har tvättat sedan 12 och nu har jag bara 1 maskin kvar. Och ikväll blir det de 3:e friskis passet i veckan. På lovet ska jag träna med mamma på sportlife, någon som vet något roligt pass där ?

Svollobild på mig och Lisa i alla helgonakyrkan i lördags.


17

Nu sitter jag i skolan och har lite håltimme, och nästa lektion är Balett, den sista balettlektion på detta året. Förra lektionen var Marzena sjuk, så då fick vi göra allt själva, men det har börjat sätta sig nu så det gick faktiskt bra.

Idag ska jag och kolla på ett rum i en källarvåning med 2 grabbar, troligvis blir det väl inte att jag flyttar in där, men det är alltid värd att kolla!

Puss


Old time rock and roll

Tror ingen missat Guitarr Heros nya reklam, med Heidi Klum i spetsen, och visst är hon galet snygg. Och jag älskar låten, som är en gammal Bob Seger låt ( Old time rock and roll)



trubbel

Hej och hå i stugorna.
3 dagar kvar i skolan för den här terminen, känns som en evighet!  Och på fredag skulle jag egentligen flyttat till ett annat rum, mitt inne i centrum. Ett gammalt hus, med högt i tak och hur fint som helst. Och när jag skickar mejl till hon som hyr ut rummet, så säger hon att hon valt en annan som erbjudit mer i hyra, och då hade vi skrivt kontrakt... Men jag kilade dit och frågade vad tusan hon sysslade och hon förnekade det hon hade skrivit och försökte prata bort det. då fick hon prata med min moder och tillslut blev det så att vi rev kontraktet, jag vill ju inte bo hos en sjukt knepig och en människa man ej kan lita på. Så nu under lovet som jag hade tänkt att slappna av och ta det lungt på blir det minnsan att leta ett nytt rum innan 11 januari, annars är jag hemlös.

Har iallafall redan packat alla mina kläder som jag ska ha med mig plus alla mina andra saker, så det blir enkelt att flytta dom direkt om jag hittar någonstans att bo.

Förresten, det var jordbävning idag i skåne, 4,7 på ritcherskalan. Alla märkte det, förutom jag. Sov som en stock. Tråkigt!

true colours

Ingen har väl missat Björn borgs fina reklam med de 2 männen som gifter sig, jag får alltid tårar i ögonen samtidigt som jag känner mig lycklig när jag ser den. True colours sjungs av Ane Brun, och jag får gåshud av hennes fina röst.


varför händer bara sådana saker mig ?

Jag dog nästan ikväll, av pinsamhet.

Jag bor granne med en jättesöt kille som ser ut som Dan i Gossip Girl, och jag har funderat hela hösten hur jag ska våga ens säga hej till honom. Problemet löste sig när Lisa,Jennifer och jag skulle baka lussekatter och inte hitta någon bakplåt som passade, Mira (hon jag bor hos) var inte hemma, och eftersom Mira och min grannes familj är vänner så kilade jag över och knackade på.
Givetvist var det han som öppnade, så jag fick min plåt och småpratade lite, och frågade om han ville ta en promenad någon dag, och det ville han. Så han sa att han skulle komma 2 dagar därpå mellan 4-5, men  han dök aldrig upp. Sedan dess har jag inte sett honom, tills idag..

Mira ville ha hjälp med datorn, och eftersom jag kollade på Gossip Girl så sa jag att jag kommer om 10 min. När gg var klart gick jag ut till vardagsrummet( i trosor, en stor äcklig tröja, osminkad och blek, och blött hår) och vem sitter inte där och hjälper henne med datorn om inte han. Jag backade bakåt samtidigt som jag sa nej ashögt och sedan sprang jag till mitt rum och gömde mig tills han gick.    HAHA jag dör, varför händer alltid sånhär mig ?

3:e advent

God förmiddag!

Nu är det endast 10 dagar kvar till jul, hur mysigt är inte det ? Tyvärr är det ingen snö här i Lund, men i Vänersborg är det tydligen snö, och jag hoppas innerligt att det håller i sig tills jag kommer hem och gärna över hela lovet, men det är en rätt orealistisk tanke.

Min önskelista iår är inte direkt fullsmockad, för jag har (nästan) redan allt jagt behöver.

Önskelista.

Plattång
Fön/plattångspray
Hairspray (filmen)
underställ
nagellack

lucia

God kväll!
Idag har jag vart i kyrkan på lucia/körkonsert, fick verkligen julfeelings nu.
Nu ska jag laga mat åt Lisa, faijitas till huvudrätt och jordgubbar med maräng överdrag som man gräddar i ugnen.

Pyss

final

Har vart ute på en 45 minuters promenad, kände efter 2 dagar av mölande av lussebullar, pepparkakor och annat härligt så är min mage inte i form. Så nu är det mjukskläder, ansiktsmask och te som gäller förkvällen, självklart tillsammans med Idol.  Jag hoppas verkligen att kevin vinner, han är en värdig vinnare.

Imorgon ska jag på friskis runt 10, och vid kl 15.00 ska jag & Lisa till allahelgonakyrkan och kolla på luciatåg, supermys!
Trevlig fredag, Puss!

lussemys del1.

Hejhå! Nyss hemkommen från skolan, och jag säger fysjuttsingen vad skönt med helg. Eftermiddagen och kvällen igår var jättejättemysig. Vi var ju somsagt hos Louise ute i buschen, men oj va mysigt det var. Hennes hus var superfint, jag började nästan gråta så fint var det, jag längtar hem nu, till ett riktigt hem.

Vi började iallafall med att baka pepparkakor, äta knäck, lyssna på julmusik och prata. Runt kl 6 kom Louise mamma hem och vi hjälpte henne att laga middag och skära sallad samtidigt som alla vi tjejer frekade loss och dansade och sjöng alla mamma mia låtar.  Efter middagen bakade vi ut våra lussekatter och grädda dom, sedan gick vi upp till Louises loft och kollade på adam och ewa, låg och pratade,skrattade och flummade. Vi fick inte många timmar sömn i natt.

några bilder, fler kommer när louise har skickat hennes!

da

10 dec

Ännu en dag har gått och nedräkningen till jul lovet har börjat, vill bara åka hem nu, umgås med min familj och vänner. Men som tur är det bara några få dar kvar nu.

Idag köpte jag en superfin klänning inför jul och nyår, har ni köpt något speciellt och ha på er ? Var och hur ska ni fira nyår ?

Imorgon ska jag Daniella,Eira och Filippa hem till Louise och baka lussekatter och pepparkakor, lyssna på julmusik och sova över där ute på landet, kanske äta en eller två julgodisar. Det har jag sett fram emot i evigheter, min lilla ensambel familj!

Sov gott! Puss!


töffs


choklad

Nu är det gjort, jag tonade mitt hår brunt i malmö.
Gissa om jag var nervös, jag och frisören kommer iallfall fram till att jag ska ha mellanbrunt och hon lägger i 2 toningsfärger, en för hårbotten och en för längderna. Från början så är toningen lila, inget konstigt med det, helt normalt enligt frisören, tills det övergår till rött. Jajjemensan, när vi spolat ur håret så såg jag ut som jokern i batman, orangeröd i huvudet. Så hon la i en lite mörkare och 30 minuter senare är jag chocklad brun, jag är nog nöjd, samtidigt ovan.

Men att tona håret var bra tyckte hon, för mitt hår var så torrt och livlöst.



Det är inte lika mörkt som det ser ut som på bilderna. Vad tycker ni ? Fint, fult ? För mörkt ? Var mitt blonda hår bättre ?

Seal - I've been loving too long


for the record.

När jag var mindre avgudade jag Britney Spears, och har nu haft några turbulenta år, men nu är hon ju back on track och har släppt en grymt bra skiva. Circus.

Idag visar tv4 en "dokumentär" om henne där hon berättar vad som hände. Jag har längtat i en vecka nu. Kl 22.35 börjar den.

Kg

Igår kväll gick jag över till Eira slash KG, och kollade på idol och krängde chips. Och jag blev mycket ledsen att robin åkte ut, trots att han var sämre än både kevin och Alice igår.

Eira!


Klostergården Gangsta.

Förresten flyttar jag till ett nytt rum efter jul, mitt inne i centrum i ett gammalt stort lägenhetshus med högt i tak, hallelujah!

orange


I know, jag ser halvdrogad ut/halvt utvecklingstörd men det jag ville visa var att när man sätter på "bruninställningen" på kameran blir man bara orange, borde byta namn till orange hudfärg istället ?


jordgubbssmoothie.

Min nya passion är smoothies, en perfekt del av frukosten.

Recept.
2 ½ dl lättyoughurt (naturell eller vanilj, jag har vanilj, det blir lite mer sötare då)
1 dl osocrade jordgubbar
½ banan

Sedan är det bara att mixa ihop!

5 dec

Hej Hallå!
Idag är en av de roligaste dagarna i skolan och jag är sjuk, men om man inte orkar så orkar man inte.

Har väl inga direkta planer för dagen, har tänkt mig att gå på en promenad för att få lite frisk luft till huvudet. Och så klart Idol ikväll, och jag tippar (och hoppas) att Alice åker ut. Tycker att Kevin är en självklar finalist och att Robin har utvecklats grymt mycket sedan det drog igång så att han är värd en plats i globen.

Nu ska jag laga mig en smoothie! Puss!

Do you love me


För söta och förduktiga!

It can only get better

Ibland kan man vara ensam i ett rum fullt med människor. Och ensam kan man hitta tryggheten från folk som finns runt omkring en i livet.

1:a advent mys

Igår bakade jag och Lisa lussekatter, Jennifer kom senare och käka upp dom.


Denna vackra skapelse är Jennifer.



Ser ni Lussekatten ? Den tappade svansen tyvärr.



RSS 2.0