nattinatt

ska dricka upp teet och sen blir det sängen. Imorgon är det skolfoto på g och man vill ju inte se ut som en huligan !


the foundations - Build me upp buttercup!


LUNCH

 

God förmiddag.

Har varit i skolan på 2 lektioner, sen har jag håla i 3 timmar medans resten av klassen har lektioner så jag åkte hem och ska strax slänga in en tvätt och laga lunch. Ska sen tillbaka och dansa och ha religion innan jag ska ut och jogga en bit med Christer, visst blir man peppad när man är 2 ?


colossal voulume express

Förra veckan köpte jag mig en ny mascara som jag känner att jag måste tipsa er, den är från Maybelline och heter colossal voulume expressen och är sjukt bra. Den ger fina långa fransar och inga klumpar oavsett hur många lager man tar. Ett till plus är att den enkelt tvättas bort och inte lämnar några spår efter sig runt ögonen som min förra gjorde.

ca 100 kr på Åhlens, H&M och Kicks bland annat..

60 days

bad uppdate this weekend, men det blir bättre till veckan !

förresten är det bara 60 dagar tills jag blir 18! Min önskelista är redan lång! =)


accesoara

idag beställde jag hem "carpe diem" armbandet, love it!


GG

ikväll kör vi på gossipgirl maraton, doftljus och mys i sängen. Vad gör ni ikväll ?


brunch





mmm så gott, det enda som fattades var pannkakorna! ;D

lördag.

God morgon allesammans.
Sitter här i sängen och ska strax stiga upp och laga lite brunch med smooties, ägg bacon frukt, varm oboy osv, ännu bättre är det att det är grått och kallt ute, blir mysigare med att tända ljus då.

Planerna för idag var att åka till Ikea och kolla runt, men den planen brast när vi läste på hemsidan att de renoverar om. Annars blir det väl en powerwalk, och lite "spa" med kroppspeeling, massage, ansiktsbad, ansiktsmask och sånt roligt, får se om C är med påt.

söt bild från en av de få soliga dagarna i sommras, men det blåste så fruktansvärt mycket så jag fick ha tröja på mig.


fredag 25 sep


fruit

efter en halv dag på stan med frukt och grönsaks shopping på torget ligger vi utmattade i min nystädade lägenhet och ska kolla på hannah montana the movie, hehe.

50 spänn pluss massa potatisar, rätt billigt tycker jag !






goodmorning baltimore!

har sovit så skönt i natt, bättre än på längre, kan bero på att det finns någon som ligger och håller om en när man somnar, och det är det mysigaste jag vet. Just nu ligger C och sover, men jag vaknade lika tidigt som när gubbarna utanför mitt fönster började gräva i gatan.

Förövrigt är ju jag kamera lös så vi kör på C's Iphone bilder, detta är en godingbild från i sommras. !



you cant stop the beat


såhär ser jag ut när jag promenixar!!
nu har vi tvättat, handlat mat lagat kvällsmat och nu ska vi tända ljus och kolla på hairspray, mysigt va ?


go go go!

nu blir det dagens träningspass, 40 min powerwalk plus styrka. Är skönt att gå med någon och det är jufaktiktiskt christer som är min "personlige tränare" som gör mina träningsscheman!


glad !

Goddagens. Har nyss käkat mellis och ska strax cyckla ner till stationen och möta min fina karl som kommer idag, som jag har längtat! Skolan var bra, har mest bara längtat tills nu i eftermiddag.

Hörs senare! Puss


pricken

Godmorgon min fina läsare ! Tänk att jag faktiskt har en  hel del som följer mig dag in och dag ut!
Ska strax slänga i min mitt dagliga intag av knäckebröd och mjölk innan jag sticker till skolan för att ha teater. Dagens humör är på topp, men jag kan känna en antydan till förskyldning. Förutom det så är det den veckan i månaden alla tjejer får sjukt chocklad abstinets, och det är då jag får mina finnar. Tur som jag har, har den största gigantiska finnen landat mitt mellan ögonbryna. jag ser ut som Khirsti med hennes sånadära hinduiska märken, fruktansvärt med andra ord!
Tog lite kort på min fantastiska cam, men den gör inte finnen rättvis, för den är enorm, den lyser!!
Nä. nu ska jag gå och sminka mig! Puss och Kram

mm. nyvaken finnig och osminkad.

dark

kl är sju och det är redan mörkt ute, va är detta ??

bodylotion!

 Eftersom min hud ser ut som ett ormskinn på hösten och vintern så är jag väldigt noga att smörja in mig, och jag har alltid önskat mig att ha samma bodylotion som parfym, så man får en mer enhetlig lukt, men de bodylotionerna brukar vara rätt dyra och rätt så dåliga på att återfukta.Så mitt budgettips är att köpa en oparfymerad lotion anpassad för din hud (finns på apoteket) och sedan hälla en klick på handen och spruta 2-3 parfymsprutt i och sedan smörja in sig med.

+


somethng right

det regnar ute och jag måste åka och handla mat. Rackarns!

Kom hem för 45 minutersen och har bara slappat, ska plugga lite sen och sova, det får bli en tidig kväll för min del idag. Imorgon är det sista skoldagen för veckan och så kommer Christer, jag längtar så fruktansvärt mycket.

new days has come

skola om 40 min. jazz, modern och musikalteater. Jag är förskyld och seg i kroppen, men nu kör vi. Ha en fin dag !


nattemat

nu har jag gjort dagens alla måsten och ska nu äta kvällsmat, idag är jag lat så det blir rostade mackor med ägg och makrill, känns inte bra med mackorna ( så mycket kolhydrater) men resten av det är ju nyttigt!

Dock skulle jag nog föredra denna kakan jag gjorde i helgen, chockladkaka med chockladglasyr med marrianekross, mums!! Skulle inte sitta fel nu med kanske lite grädde...


23

som vanligt sitter jag helt utmattad i soffan efter skolan, jag förstår inte hur jag kan vara så förbannat matt i kroppen efter varje dag.. Hur som helst håller jag på att tvätta och ska snart springa ner och slänga in min andra tvätt, sen lite styrke träning och plugg.

I helgen kommer Christer och kanske min bästis Frida och hennes pojkvän hit på besök. Längtar redan!

maffia

Jag vill ha en päls i höst, självklart en fejk! Jag har hittat en jättefin, vågar man eller blir det rysk hora?

jag skulle dock bärt den med svart halsduk och inte något beiget under som på bilden, utan mer gråa,svarta och höstfärger.

Pimenta Fur SEK 499, Vila - NELLY.COM

day

håla. Jazz. religion. hem. tvätta. blogga. plugga

espressohouse

såhär ser jag ut ikväll, ska möta upp Jennifer och de andra om 9 min  vid espressohouse, I will be late!
På 30 min lyckades jag tvätta håret, platta det och sminka mig, inte illa..


work v 39

Träning-schema höst 09

såhär ser min tränig utanför skolan ut i höst, kommer läggas antal gånger på situps och sånt !! 

Måndag

Powerwalk 30 min Styrka 3x8 armhävningar 3x10 situps plus stretch

Tisdag

Styrka 3x8 armhävningar 3x10 situps plus stretch

Torsdag

Powerwalk 40 min i lagom tempo plus styrketräningen

Fredag

Powerwalk 30 min Styrka 3x8 armhävningar 3x10 situps plus stretch


fo

har nyss ätit middag och nu blir det powerwalk!

effektiv

Halloj!
Har en håltimme fram till halv 3 så jag passade på vara effektiv genom att cykla ända ut till nova och har äntligen lämnat in min kamera som ska vara på lagning 1-3 veckor, så inga bilder här inte. Sen kollade jag lite i affärer innan jag cyklade hem och bestämde mig för att vila lite, då jag har lite magknip. Ska strax cykla tillbaka till skolan och ha religion.

I eftermiddag ska jag powerwalka, plugga och sjunga, för att senare möta upp lite vänner på Espersso House för att fika, eftersom min fina vänn Jenniferr fyller 18 år idag. Grattis !! :)


grey



Iphonebilder från helgen. EGO

ss


Sommar och sol


l

god lördag !
Nyss hemkommen från en svettig promenad till godisaffären med mina småsyskon. Är rätt seg nu, men ska ändå ställa mig och baka en chockladkaka med marriannekross och sånt gott på. Ikväll ska det bli batman och tvspel med Cenny Erik och Christer, najs!

update

nu är jag hemma i vänersborg igen och har ätit tacos och kollat på bröllopsduellen med min älskling, nu ska vi snart sova.
Hörs imorgon!

steg upp på morgonen innan min dag var riktig vaken

morning !
Börjar om 50 min med Jazz, vilken härlig start på dagen! Efter det lunch och ensambel sen slutar jag kl halv 2, jätteskönt! Men sen går ju inte mina biljetter att omboka så jag får allt vänta tills kl 5 innan jag sätter mig på tåget hem till Vänersborg för att vara lite barnvakt i helgen. Är hemma kl 21. då kommer Christer och hämtar mig innan vi åker hem till honom och sover där, har inte varit där sedans sommarlovet, så jag har saknat hundarna, familjen och allt.

Nu ska jag bara ät frukost, knäckemacka med ost och ett glasmjölk, är det inte livet? ;D

M&M

Godkväll!

Kom precis hem från stan, Mormor och Morfar är nämligen ute på sin sista husvagnssemster för säsongen, och kampar på Rå i helsingborg och passade på att hälsa på deras barnbarn. Dom kollade in min nya lya, hjälpte att sätta upp 2 tavellister innan vi gick in till stan och kollade i affärer och sedan ut och åt, kan ni gissa vad ? Thai mat såklart ;) ! Jag måse bara säga att jag älskar min mormor och morfar!

Nu har jag hunnit öva min sångläxa och ska snart göra lite natur, och duscha med mina nya shampoon och balsam jag köpte idag. Jag är nämligen helt övertygad att mitt lockiga,torra och värmeskadade hår gör sig bäst med frisör shampoon, och det har vi alltid haft hemma, men det är rätt mycket att lägga ut 500 kr för shampo och balsam, så jag köpte det precis svergie lanserande tresemmé som är frisörshampoo och balsam (och massa andra produkter) som säljs för 90 kr st på till exempel på COOP och Kvantum. De anser att alla har rätt till bra shampoon, då det "billliga" innehåller silikon som lägger sig som en hinna runt håret och inte blir riktigt rent, vilket frisör shampoon inte innehåller.  Om en vecka får ni en recension !
Nu ska jag och duscha håret :D

kakmonster



Kolla vad vi mölade i lördags, dock åt jag bara halva glassbullen , resten smakde skit

le posé

Den nya posén, se och lär!


boyfriendjeans

Jag fick låna min älsklings jeans, och visst har dom de perfekta boyfriends looken !


keri hilson - knock you down


lips!

Dagens tips från bibelen.

Du får "större" läppar om du lägger läppglans på ditt läppstift, speciellt om du lägger det på underläppens mitt!
Själv föredrar jag att ha genomskinligt gloss på hela munnen för då får man väldigt pussvänliga läppar ;D

tisdagkväll

Har städat på mina rum idag, för i övermorgon kommer min mormor och morfar hit på inspektion och då får det se hyffsat ut.

Ska strax ut och ta en tänkarpromenad i solnedgången, sen ska jag kolla på Idol på tv4 anytime, beacuse i dont have a tv. Och sen får jag ju inte glömma att äta, idag blir det kyckling m, grönsaker, enkelt och nyttigt.

Ikväll kommer ytterligare ett tips från skönhetsbiblen, håll utkik!



school

Hej hallå! Har precis haft naturkunskap och om 40 minuter börjar jag ensambellektionen, efter det blir det mentorsamtal, sånglektion,lunch, dans och religion. Slutar halv 5 idag, så efter det ska jag och lämna in min kamera på lagning. Ikväll blir det nog lite plugg och kanske en promenad, får se om jag orkar !

Senare vänner!

no pics

Imorgon åker min kamera in på lagning, så det kommer bli dåligt på bildfronten, ska önska mig en digitalkamera i 18årspresent. Varför? du har ju redan en systemkamera ? jo, men har insett att det är ett jävla jobb att dra med sig den överallt, en liten att stoppa i lilla väskan är mycket bättre.

Finns det någon digitalkamera som tar "levande" bilder ? några förslag ?

GODNATT

workout v 38

måndag modern 1 h20 min
Tisdag
1 h 30 min Jazz B

Onsdag
1 h 20 min modern, 1h 30 jazz, 2h 30 min musikalteater.

Torsdag
vila
Fredag
1 h 30 min Jazz
Lördag
vila
Söndag
vila

denna vecka blir riktigt slapp, mest för att bli helt frisk och känna mig stark i kroppen igen.


kärlek



sant.

darling



infektion

Idag har jag haft 3 lektioner, masterclass, modern A och religion, idag hade vi en vikare i modernt och det gick rätt bra, man tror att det bara handlar om att flumdansa, men alla rörselser är menade. Kan garantera att jag  kommer ha blåmärken överallt imorgon så som vi kastade oss ner på marken och rullade runt;)

Ändasens jag kom hem vid 4 så har jag legat helt utmattad i sängen, jag är som gelé i kroppen, tror att jag fortfarande är sjuk faktiskt, eller så kanske jag fått en infektion? Så mina träningsplaner (utanför skolan) går nog åt stöpet, får ta dagspromenader istället, för det bränner ju med!
Förut när jag plockade i ordning här på mina rum så passade jag på att testa ett par jeans som jag hade i 9:an som jag förra året inte kom i, fick dom upp till knäa, och i sommras fick jag på mig dom med nöd och näppe, men nu slank dom på och är nästan lite stora, im so happy!

Nu ska jag snart åka till Ica och handla mjölk och knäckebröd, efter det sätter jag igång med naturkunskapsplugg. hörs senare !!


sjjävel

kom nyss hem, tågstrul hela kvällen lång. Nu är jag döds trött, hörs imorgn !

weekend

Vilken mysig helg jag har haft.

I fredags gick jag och min älskling upp vid halv 9, gjorde oss i ordning och tog bussen till stan för att gå till optikern, efter en timma så hade optikern konstaterat att jag är översynt och behöver använda glasögonen när jag är nära folk, pluggar, läser , datorn och tv, inprincip nästan hela tiden, och sedan fick jag prova ut lite bågar, har inte beställt några än, ska kolla runt lite mer. Efter det var det tandis som gällde, vi slipade och greja, och om jag har tur så åker tandställningen av i oktober! Sen blev det en tripp till Överby och jag inhandlade en ny mineralfoundation i ljusare färg och en rougeborste. På kvällen kom Frida hit och vi lagade mat tillsammans med min familj och kollade idol. Sedan somna jag och Christer rätt tidigt.

I Lördags vaknade vi runt 8 då mina syskon hade skrikkonferans utanför min dörr, så vi gick upp, promenerade in till erikshjälpen i stan och sedan fikade vi på Nordfelds, winerbrödet var en riktig besvikelse. Sen promenerade vi hem igen, åt lunch och slappade tills kl 19 då vi gick till Cenny och spelade tvspel och bara hänge, jättemysigt.

Idag har vi vart ute på promenad i blåsten och ätit lunch, sedan åkte C och spelade match och jag sitter och väntar på att åka till Lund igen vid 18 snåret.. 4 timmars tågresa, ursh..

Hör av mig senare eller imorgon, bättre uppdatering då ! PUSS


glasses

snart kommer jag se ut såhär varjedag, en glasögonorm

erikshjälpen

Dagens promenad ledde till Erikshjälpen där jag fyndande 3 lpskivor (som tavlor) och en patchwork väska för 50 kr !!





Diana Ross, Whitney Houston Och Donna Summer, all my ladys !

fredags outfit och lördag

fredagens outfit


Och idag ser jag ut såhär, slappis m boyfriendjeans.
 

glasögonorm

uppdatering av dagen, min tandställning försvinner troligtvis om 6 veckor och jag är översynt, så snart försvinner min tandställning och på med nästa geekfaktor, glasögonen. Har redan kollat ut några par jag gillar faktiskt.

Ikväll har ja, christer o Frida lagat mat tillsammans med min familj och sedan kollat på idol och dobbido. Bättre uppdatering imorgon, så ni ska vi få se de olika glasögonen, dagens outfit och annat, håll ut ! PUSS

sommar


klockrent

När jag stod och stekte pannkakor kom jag på vad jag vill bli i framtiden, om jag inte blir musikalartist eller makeupartist dvs. Jag ska bli pannkaksresturang/cafe ägare! Ett cafe där man kan äta pannkakor till frukost ( med färska bär och juice) till lunch vanliga pannkakor eller creps och till kvällsmat soppa + pannkakor, "nyttiga" pannkakor, vanliga, sirap socker sylt, glass bär! Åh vad mysigt. Och så ska den ligga i ett gammalt mysigt hus med second hand möbler som missmatchar varandra och så ska det vara rödrutiga gardiner.

Genial idé.

12.52

Jag bor tillsammans med 2 herrar här i våran lägenhet, rätt trevligt må jag säga. Det som är mindre trevligt är att de är förbannat nyttiga och tränar hela tiden och då ska dom ha nyttig mat, vilket resulterar att minst 2 ggr om dagen så sprider sig en os av brokoli,brysselkol, vitkål och de flesta vet ju hur det luktar, fis! Ja gillar brokoli, men inte när dom steker det så det sprider sig igenom dörrspringorna så att Christer frågar " har du fisit"?

Nu ska jag gå och ta bort den hemska lukten med hjälp av pannkakor, jag är ju trots allt sjuk ;)


BS

En av världens vackraste kvinnor är Brooke Shields. Hon var så sjukt snygg och vacker när hon var ung, och trots att hon är 45 bast idag så är hon fortfarande snygg och fräsch !


askblont

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, men fick sällskap av lisen som slingade och klippte mitt hår,  ser ut som vanligt, lite ljusare på vissa ställen och mindre utväxt och inte så slitet i topparna. Kunde inte ta kort m kameran, man får inte på skiten. Ska lämna in den på lagning, helkonstigt att den inte startar. Men jag försökte ta kort med datakameran, ger inte det "riktiga" restultatet men det är i allafall något.

Jag steg upp idag, åkte till skolan, kände mig lite febrig men ansträngde mig att förtränga, efter 20 minuter på teatern börjar jag svettas och blir jättevarm, så jag går till skolsyster som säger att jag gör bäst i att gå hem. Det var nästan så jag började gråta, för jag fick dåligt samvete. Har ju varit hemma hela veckan och idag ska jag åka hem till Vänersborg, så jag är ledig imorgon från skolan. Så jag får vila upp mig i helgen.



kraftlös

Jag kan säga att min promenad ner till kvantum var helt klart det jobbigase jag gjort, kände mig somsagt kry och rätt okej, men min kropp sa något annat, jag var helt skakig och hade ingen energi alls trots att jag nyss hade ätit, så efter jag handlade fick jag sätta mig ner på en bänk och vila. Jag har influensan, heltklart..

Nu håller jag på att arbeta undan lite plugg , en gruppinläming om sångteknik och så läser jag igenom det jag missade på naukunskapen, väldigt redig känner jag mig.

Såhär snygga är vi på en söndagskväll!


morgonrock

Nu har jag duschat, smörjt in mig med bodylotion och gjort  en lätt sminkning och ska bara klä på miig innan jag går ut och får lite fräsh luft i lugorna och frukt i kylskåpet !


bättringsvägen.

Hej hallå.
Idag mår jag bättre, kan tänkas att jag fortfarannde lite feber och stel i nacken och ryggen, men inget illamående längre, kändes inte värt att gå till skolan när vi har våran dag där vi dansar i fem timmar, då skulle jag nog bli sjuk igen.

Att sova är det bästa man kan göra när man är sjuk, så jag vaknade för en halvtimme sen, så nu ska jag göra mig frukost och sedan gå ut och få mig lite luft samtidigt som jag handlar frukt.

Senare kommer ett tips, och lite klädfunderingar.
Ha en fin dag så länge !


körkortspinglan!


Idag tog min bästa vän Frida körkort, jag är så stolt över min älskling så jag började gråta ! Grattis Elton!!

braceface



sitter med fett hår, feber och allmänt äcklig och konstaterar att jag behöver slinga håret. Får väl bli till helgen när jag ska hem. På fredag är det både tandläkar tid och optikertid inbokad i min kalender. Hoppas på att bli av med tandställningen inom de snarast månaderna och att jag inte har synfel som jag själv tror..

rapport från sjuklingen.

Mår värre en igår, vaknade i natt av att jag mådde jätteilla och svettades hur mycket som helst, somnade om och vaknar med feber,illamående och huvudvärk. Vaknade nyss igen och är jätteseg, jag kokar trots mitt fönster står uppe och vädrar ut den svettiga lukten här inne, Jummie..

Så vad är mina planer för dagen? Soffhäng, sova, vika tvätt, blogga. Jag är så sugen på att träna, men inte min kropp, den är som gelé.

Idag kommer ett till tips från Skönhetsbiblen !

höstjacka

jag har hittat en kandidat på en höstjacka, är mycket finare i verkigheten. Mer grön och ser jättesöt ut på, vad tycker ni ?

weird

Åkte till skolan imorses och på första lektionen började jag må illa och det svartna för ögonen och jag såg knappt, knäna vek sig, så jag åkte hem och har legat och sovit halva dagen, mår som förut, håller tummarna för att jag inte får influensan.

Att bli sjuk nu passar inte, jag har taggad inför en ny vecka, med träning och sånt, men nu gick ju den planen åt helskotta. Jag har en riktigt dålig dag idag, känner mest för att gråta, men vem känner inte så ibland.




people get ready

Hemma från en jättegod thaimiddag med räkor, kyckling, grönsaker och god sås, thaimat och pannkakor är den maten jag skulle kunna äta varje dag, så himla gott. Efter middagen gick vi en tur genom stan och sedan hem igen, insåg att tvättmaskinen inte gått i gång än så vi var tvugna och sätta på den igen..

Imorgon åker Christer och det blir skolvecka igen, just nu är jag rätt opepp, men det bli roligt som vanligt.

 Jag har ökat mina läsare rätt mycket det senaste, men ingen kommenterar, men jag undrar fortfarande vad ni vill se mer av i bloggen, please help me!!

Nu ska vi sova! Puss & godnatt

sixmonthsdinner


my love.

middags outfit



Detta hade jag på mig ikväll på resturangen, addera mina boots och ett par örhängen till

hey sleepy

god kväll. Idag körde vi på en lång sovmorgon, frukost, sedan krypa ner i sängen med en bok, han en dator och sedan låg vi där och bara njöt. Nu håller en maskin tvätt på att tvättas och vi ska baka något gott till efterrätt i kväll. Imorgon är det våran 6 månaders dag, men eftersom C åker hem till Vänersborg så ska han bjuda mig på resturang ikväll, blir antagligen thaimat, love it!



 


höstrusk

äntligen hemma, jag och christer möttes upp efter intromötet på stan och gick runt och kollade på mössor och halsdukar, har hittat några stycken som jag är intresserad av. Sedan skulle vi gå hem, och då börjar det blåsa upp och regna, så jag letar i väskan efter min mössa, då hade jag givetvis tappat den. Så nu sitter jag hemma i raggsockar och halsduk och fryser, utanför regnar det och blåser.. hösten är här.

Ikväll ska vi bara slappa, vi var effektiva igår så idag tar vi slapparkväll, uppdaterar senare !


pippi

hej hopp. Uppe med tuppen idag eftersom idag är intromötet för musikalen Pippi långstrump som hela min klass ska praktisera i. Pippi långstrump sätts upp av nöjesteatern i Malmö så i höst kommer det bli en hemskt mycket flängade till malmö. I slutet av December är premiären och sedan håller vi på tills slutet av februaru, det blir väl ca 50 föreställningar..Idag är det som sagt första mötet där man går igenom manuset, träffar alla skådespelare, resigörer, koregrafer, och sedan får vi pannkakor till lunch.

Så nu måste jag klä på mig och göra mig respektabel innan jag går ut i spöregnet till tåget. Hörs i eftermiddag/kväll! Puss


shopping i malmö.

För några dagar sedan rensade jag i garoben, saker som vad förstora slängdes, sommar kläder plockades undan och kläder som inte "är" jag slängdes. Vad hade jag kvar ? 2 par jeans, ett par jeansleggins och några vita bas linnen/tshirt och svarta linnen / tshirt och några klänningar och lite enstaka plagg.

Så nu håller jag på att inventra lite nya kläder, enkla kläder i basfärger, simply, just the way I like it.


gräddvit/beige kofta från zara, ska bäras uppknäppt


Plånbok från Gina tricot, (var ett måste eftersom min gamla gick sönder så jag fick använda min lillbrorsas svarta plånbok med flames på) Älskar min nya!


Ett par vanliga svarta leggins Gina tricot.



Stuprörsjeans gina tricot (köpta för några dagar sedan) sitter som en smäck !

dagens outfit 4 september

såhär såg jag ut i eftermiddags när jag och Christer var i malmö och shoppade. Vad jag shoppade kommer upp senare ! Puss !

 


love

Nu har jag kommit hem från skolan och ska fixa i ordning på rummet, bädda sängen och duscha, ikväll kommer Christer och det blir hur mysigt som helst!

Utanför mitt fönster, ca 10 meter ifrån det har dom ställt upp ett partytält där det spelas live dansbandsmusik, hemskt irreterande

Uppdaterar later !


tandvärk

Ursh & fy, vaknade med förskräcklig tandställningsvärk, det drar i hela munnen och en god huvudvärk på det, ingen vidare start på dagen inte. Jag får ta lite  alvedon och hoppas det lättar..

Mina planer idag är självklart skolan först, sedan powerwalka och sedan kommer Christer senare i dag. Ska bli skönt att träffas igen efter nästan 2 veckor, men vi har klarat det utmärkt faktiskt.

Mina besökare blir bara fler och fler, vilka är ni? :)
Ni är inge vidare på kommentera tycker jag ;)

Nu ska jag duscha och äta frulle, hörs sedan!

have you ever been in love ?

När jag lyssnade på Laila bagges sommarpart i p1 så berättade hon att när hon och anders bagge skilde sig skrev dom have you ever been in love ( som sjungs av celine dion) som ett sätt att ta sig igenom skilsmässan tillsammans, hur fint är inte det ?


i love music

Jag är med på www.filippalund.se tävling där man kan vinna ett spotify konto, tävla du med :)


dying

Jag dör bokstavligen, jag är så trött i kroppen och i huvudet efter denna dag. Sitter helt utmattad i sängen och önskar att någon kunde ge mig en fet godis påse och en prinsessa till mig så jag kunde ligga och svulla i sängen.

Jag har  verkligen inga planer för resten av dagen, känns rätt frustreande faktiskt, jag gillar att ha full rulle.


autum leeves

godmorgon.

Vaknade precis och ska strax gå upp och äta lite frukost, är det inte det de godaste som finns ?
Börjar 10.20 idag, med modern, efter det Jazz och musikal teater, dvs ca 5 timmar dans idag, bra träning !

Kollar ut från mitt fönster och ser att vissa löv på träden redan har börjat bli orangegula, så hösten är verkligen på g nu. Inte mig emot direkt, jag ser fram emot att få ha snygga stövlar/boots, stora halsdukar och mössor i dova färger, så för min del kan hösten dra igång på allvar nu.

En bild från septemer 07, har jag ändrats på dessa 2 åren ?


rengöring

Här kommer första tipset ur skönhetsbiblen i kortare variant och ur min synvinkel.

Rengöring är ju det viktigaste för huden, och nästan alla ser det som en självklarhet att tvätta bort sminket på kvällen. Att ta bort smink inför natten är hemskt viktigt, för då får huden ägna sig åt viktig återhämtning som gör att ens hy mår bra och ser fräsh ut.

Ha produkter som är anpassade efter din hudtyp. Jag gillar nästan allt från apoteket, jag anser att apoteket bör inte säljer dåliga saker, utan testade produkter med resultat till skillnad från rengöringen du köper på Ica. 
 Stegen till en bättre och finare hy.

1. Ta bort håret från ansiktet och tvätta händerna innan du börjar med rengöringen
2. Om du har någon speciell ögonremover ska du börja med den, och klappa in de i bomulls rondellen och ´"lyfta" bort ögonsminket.
3.Appliciera din rengöringsprodult på ansikte och massera med fingertopparna samtidigt som du strycker ut rengöringen,då får du fart  på blodomloppet och hudens naturliga förnyelseprocesser. Låt rengöringen få några min på sig att verka, då lossnar smink och döda hudceller lättare.
4.Tvätta bort sminket m. ljummet vatten och smörj in ansiktet med en fuktcream.


tacosallad

Jag älskar mat, och kommer här dela med mig med goda recept!

Först ut - Tacosallad max 15 min,

Du behöver:
Sallad (eller så gör man som jag som köper bladsallad på påse)
Tomater
Gurka
Rödlök
Cream Freach
Tacosås
Tacokrydda
Köttfärs

1. Börja med att steka köttfärsen och tillsätt tacokryddan
2. Skölj sallad, skär tomater gurka rödlök i små bitar
3. Riv ost och lägg över salladen
4. Lägg i köttfärsen och ringla över tacosås och creamfreash
voila !

man kan ju självklart lägga i vad man själv gillar i salladen, men såhär äter jag den!

iron it

hemkommen från skolan och har mellanlandat en stund framför datorn. Planerna för dagen är att gå igenom det vi gjorde på Natur B idag, gör klart läxan tills nästa tisdag ( så slipper jag göra det i helgen när min älskling kommer hit) öva stämma på en låt och powerwalka, det regna igår och jag var lat, så det får bli idag istället.

Ska nu dra av mig mina svettiga danskläder och cyckla till stan och handla ett par jeans jag la undan igår, och sedan hem & plugga. Ikväll kommer första tipset från Skönhetsbiblen, och annat smått och gott, så håll utkik!


RSS 2.0