skönhetsbibelen.

hela sommaren har jag gått runt och tjattrat för min pojkvän att jag önskar mig boken "skönhetsbibelen", en bok om allt från hår till tår inprincip. Och när jag flyttade in i min nya lägenhet så fick jag den som inflyttningspresent av honom och hans familj, tack så jättemycket !! :)

Med alla dessa smarta tips och en del självklara saker kommer jag bjuda på varje tisdag, så håll utkik under kategorin "beauty", där kommer massa sköna tips ut!


bootylicious

Här kommer första tränings schemat efter lovet.

Måndag
1 h 20 min Modérn A, Powerwalk ca 50 min plus rygglyft,situpps och armhävningar.

Tisdag
1 h 30 min Jazz B

Onsdag
1 h 20 min modern, 1h 30 jazz, 2h 30 min musikalteater.

Torsdag
powerwalk ca 50 min plus styrka, situpps och armhävningar
Fredag
1 h 30 min Jazz
Lördag

Söndag
Powerwalk 50 min och styrka


lördags kväll

 Taggad  till tusen för rixfm festival, rött läppstift, hiss eller diss ??

mötte Frida Vanessa Och Daniella på stationen och traskade in mot mårtenstorget.

I väntan på ola, jag var super taggad, de andra var festsugna, gick efter 2 låtar hem till jenniferr.


Nathalie, Jenniferre & jag




Efter vår såkallade förfest tågade vi iväg till Sarah & då fick kameran stanna hemma.


slappislopp

Dagens slappa outfitt.


right now

God förmiddag vänner och bekanta.

Har en gosig håla på 2 och en halv timme nu, sedan religon. Jag gillar religion och historia, tycker att det är intressant.

Städningen igår gick ypperligt och med mina kvinnliga fingrar så har vi fått det lite fräschare nu, nu fattas bara lite dukar, gardiner och annat smått och gott, men vi trivs ändå rätt bra i våran charmigt slitna lägenhet.

Planerna är för idag att gå klar skolan, träna ( schema kommer later) fixa naglarna och plugga sång och dans.

Vill ni veta något riktigt snuskigt ? När jag rakade benen igår, så råkade jag slinta och rakad nagen i stället , så nu har jag ett fett jack in i mitten av naglen som fastnar i håret och annan skit, as snuskigt.. Har ni något tips vad man kan täcka över det med ? Går det med vanligt nagellack eller måste jag typ lägga akryl på nageln ?

cleaning

Nyss hemkommen från Sarah, vi lagade utsökta pannkakor och satt och snackade, jättemysig söndasfördriv.
Ikväll ska jag & min lägenhetskompis städa här, är rätt sunkigt just nu. Vi har bestämmt att vi ska städa på fredagar, men nu ska vi städa idag, för imorgon kommer vår 3:e roommate. och då får det se fräscht ut.

Nu ska jag gå och äta tacogratäng rester från igår, med sallad och cream freach.

Bilder från igår kommer imorgon, Puss


söndagscitat

keep away from people who try to belittle your ambitions.
small people always do that, but the great make you feel that you, too,  can become great.

sontag

goder morgon!
Kvällen igår var riktigt trevlig, mötte upp Danni, Frida & Vanessa på stationen för att gå till rix fm festival, där träffade vi Jennifer & hennes syster Nathalie som vi sedan gick till och förfestade lite hos. Vid 10 gick vi hem till Sarah i klassen (som förövrigt bor 30 meter ifrån mig) och var där med hennes vänner, hemskt trevligt.


IdAag mår jag alldeles kanon och har redan hunnit med att plocka på rummet, en powerwalk på 30 min, situps, duschat och just nu håller jag på att tvätta, gud så redig jag är ..

Jag har inga planer för dagen, möjligtvis blir det pannkakslunch hos Sarah, plugga lite, och öva sång.
Vad är era planer för idag ??

new in

causual creamvitt linne - carlings.        China red läppstift - make up store
                                   

13.00 waynes coffe stortorget lund


today i look like this




nu cyklar jag ner till stan för att möta upp Gustav för fika! Later fellas !

pixie lott

Jag skulle vilja tipsa er om en engelsk dam vid namn pixie lott, grym röst!

 det går inte att ladda upp någon video så ni får nöja er med en länk

http://www.youtube.com/watch?v=atWs04sp7AM&feature=related

lördag

God morning!
Sitter i pyjamas, och ska snart göra mig lite frulle, knäckemacka med ost på, fina grejer det! Sedan ska jag fixa i ordning mig och ner på stan för att fika en av mina bästa killkompisar Gustav. Vi gick i samma klass i ettan på gymnasiet och nu i höst har han hoppat av gymnasiet för att gå på malmös musikhögskola, då Gustav är en av svergies duktigaste 18åringar på trumpet. Ska bli jätteroligt att träffa honom igen.

Andra dager för planer är nog att kolla lite i affärer, kolla på rix fm festival och hem till en i klassen.
Hörs senare !

last weekend

här är några bilder från förra helgen, första helgen i lund efter lovet..


fredagsmys

my purouse


Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.

You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

 


neerd

förresten så är min nya dator helt amazing och jättefint, jag är stolt över den . haha


red lips

har bestämmt mig för att köpa ett rött läppstift, kan tyckas tantigt, jag tycker det är coolt. Har testat 2 st  olika färger på makeupstore, vilket tycker ni är finast?

nr 1 pour rosa rött

 
eller shining red , klarrött

give me money



Konstatera lätt igår när jag städa min gaderob att jag inte äger några höst kläder alls, jag äger inte ens 2 par jeans, jag har ingen svart kofta eller någon kofta över huvuetaget.  Sen gick jag in på gina tricot och blev kär i denna hösttröja, någon som vill köpa den åt mig tro ? ?

Computer

Förresten så fick jag en orderrapport  om att jag kan hämta min dator imorgon, Helgen är räddad ;)

hungry eyes

När jag vaknade imorses höll jag sannerligen på att dö, jag är så stel efter dansandet & promenaden igår!

Nu ska jag strax hem och laga mig lax i ugnen och sedan ut och powerwalka en runda, imorgon har vi jazz igen så jag får stretcha lite ikväll också.

Idag är en sådan dag jag inte är nöjd, jag har så dåligt självförtroende. Mest beror det på att alla på min skola verkligen är pyttesmå, och så fort jag ställer mig brevid så ser jag ut som en valross. Jag vet att jag inte är  valross fet, men när alla har stolpar till ben och jag har lite kurvor så blir det direkt ett nedslag för mig. Jag har ju kämpat för att gå ner i vikt och så blir jag så ledsen när jag fortfarande känner mig stor och äcklig..

Idag är jag jättesugen på saltade casewnötter, men om jag ska vara ärlig så kan jag inte ens med att äta det idag, för det känns onyttigt....

Ibland är det skönt att få skriva av sig lite...

just dance

Hey!
Idag har jag haft 3 dansklasser, så  jag har ungefär dansat i 4-5 timmar idag, jag är helt slut i kroppen. Först började vi med Modern, sedan Jazz teknik och sedan Musikalteater. Vi ska sätta upp en revy i november så och vi har ca 22 timmar på oss tills dess att sätta i hop massa så vi dansade i ca 2 timmar och gjode nästan klar hela öppningscenen, och där jag och massa andra tjejer ska slänga upp ena benet på deras axlar och andra benet runt dom, jag kommer ha goa sträckningen imorgon..

Mina planer för dagen är att åka hem och sedan powerwalka till coop och handla lite, orkar ingen lång promenad, max 30 min med tanke på all dans. När jag är klar med det blir det nog lite situps och armhävningar. Och sedan efter det hade jag tänkt att ha en liten "spakväll"  med ångbad för ansiktet, peeling och ansiktsmask, fixa om naglarna och sånt skönt, och doftljus blir det med.

Om ca 2 dagar kan jag förövrigt hämta ut min dator i malmö, känns jättebra, då kan jag äntligen blogga mer och få lite musik i min lägenhet!

Nästa vecka kommer det lite träningstips och träningsschema och även en ny kategori!!
PUSS

tisdag 25

Första riktiga skoldagen idag, började 10 och slutar halv  5. Har haft 2 lektioner än sålänge, först ensamble och sedan sånglektion. Jag har bytt sånglärare i år, för att det skulle match mitt schema. Idag fick jag lära mig massa nya tekniker och fick en insyn på hennes sätt att arbeta på, och självklart blir man nervös och osäker när man får en ny lärare om man aldrig sjungit för innan.

Ikväll kommer lite vänner hem till mig, närmare 12 pers på fika, blir jättemysigt. Efter det, om det finns tid blir det nog en rask promenad och sedan sängen.


lundaliv

Uppdateringen har varit mer än kass i sommar, men nu är jag tillbaka i Lund igen och då lär den bli bättre.
Idag gjorde jag min första dag som andra klassare och den bestod mest av att krama alla fina människor och se på de nya ettorna, och få scheman. Eftersom jag redan läst en del så fick jag ett helt okej schema i år, känns skönt.

Nu börjar det vanliga livet igen, både skönt och jobbigt. Det som är skönt är att man kommer in i rutiner igen och man blir mer organiserad, träna mer och äta sundare, umgås med vänner och gå i skolan, mysiga höstkvällar med tända ljus. Det som är jobbigt är att börja ha ett distans förhållande igen, när man har varit tillsammans nästan varje dag på sommaren, men vi har klarat det förut, men riktigt jobbigt är det nu i början..

Idag ska jag hem och städa i min lägenhet, jag delar en med 2 andra, men jag har 2 rum, jättemysiga, bilder kanske kommer senare. Och sedan ut och prommenera i kvälls solen.
Hörs imorgon!
Puss!!

computer

Jag har ju som bekant jobbat som städare i sommar och för min lön ska jag köpa mig en dator, så jag slipper sitta i skolan eller på bibloteket varje dag. Så igår beställde min extrapappa en dator,  så den bör ju komma innom den närmsta framtiden. Jag har massa ideer och saker att blogga om, men har ni några önskemål?


tjocksmock!

Ni som har läst min blogg vet att jag har ansträng mig för att gå ner i vikt det senaste året, och jag har lyckats gå ner 9 kg, när jag började på lunds dans och musikalgymnasie vägde jag 73 kg och var en liten knubbis, idag väger jag 64 kg vilket är normalt till mina 172 cm.

Ser ni någon skillnad ?

Augusti 08


Juni 09 ( har gått ner lite sedan dess också! och blitt av med lite hull)


lepra

Till mina vänner i M2, haha LEPRA finns visst!! spola fram till 2.05!!


kvällspromenad!






Pokerface

Läste i en tidning om Lady Gagas konstiga frisyr och att man skulle söka på Lady Gaga tokyo, och hittar detta underbara klipp. En helt annan verision av Pokerface, live! Fröken Gaga, som jag trott sjunger lite halvfalsk har en jävla pipa, och är grymt duktig på piano! En riktigt talang! Visste ni att hon började spela piano vid 4 års ålder, och har gått på Julliard och New York University's Tisch School of the Arts!  


Pettis

godmorgon. varje morgon vaknar jag av mig själv, cirka 2 min innan nio, varje morgon.. Känns ändå rätt bra, för jag tror att man inte blir lika trött om 2 veckor när skolan börjar och man måste gå upp kl 7 varje dag .

Jag är fortfarande sjuk, så inget nytt på den fronten, så det har mest blivit att man tagit det lugnt och så varit på Ikea och handlat inför den kommade flytten.

Nu blir det fil ! Kram

gris

Förlåt för dålig uppdatering, men jag kan faktiskt skylla på att jag har känt mig halvt död i 5 sjuka dagar, är fortfarande sjuk, det är nästan så jag undrar om jag har svininfluensan, nöff nöff!

Igår passade jag & C mina småsyskon, gjorde hamburgare, spelade spel och kollade på tv. Sedan gick vi & lade oss runt halv 11, eftersom det var tänkt att jag skulle jobba idag, men så blev det inte! Planerna för dagen är nog att bara ta det lungt och försöka vila lite till!
Later!


Im out of control

Goddag!
Jag har pendlat mellan solstolen och sängen idag, jag har skitont i halsen och har feber, är hur trött som helst trotts jag har sovit halva dagen.. Nu är christer på träning och jag passar Tico (hunden), jag älskar den hunden, rätt korkad men jättesöt. Så jag klarar mig nog i några timmar :)
Nu ska jag spela sims 3, haha.

goodnight sweetheart

Jag tror jag håller på att bli sjuk, det river i halsen och jag är jättevarm och klibbig, rackarns! Får bli sängen nu och ett svalt täcke brevid min älskling ! Sov gott !


new in

 

Örhängen - Lindex 49 kr
Bh H&M 149 kr
Trosor H&M 70 kr


göteborg

Idag var vi i Göteborg, har börjat bli en gång i veckan nu i sommar, men har man fritidskort får man utnyttja det . Vi kollade lite i affärer, strosade runt och käkade mat.






Filippa 9 år

kl. 07.15, pigga & glada.




& på bio, som var väldigt bra ! :)


Sommaren med göran !

tjoho !  Nu ska vi cykla in till bio för att titta på sommaren med göran med hela familjen ! håll tummarna för att den är bra !


take my hand barbara ann


Beach boys

2 nya favoritlåtar av The Beach boys, känner ni igen vilken film de är ifrån ? :)

Tisdag

Sådär, ännu en arbetsdag avslutad och jag har gött ont i kroppen, kan bero på min powerwalk/styrketräning igår, som det även blir om en liten stund för min del, har varit alldeles för slapp i sommar, och de där 2 kg ska minsan bort snarast, och det gör dom inte av soffhäng och popcorn inte!

Idag är det min lillasyster Filippas 9årsdag, så vi ska "kidnappa" henne sedan och göra något med hela familjen och Christer såklart, bilder kommer senare.

Puss&kram

sol

God morgon! För första gången på kanske 1 år har jag sovit i 12 timmar, helt sjukt att man kan vara så trött! Idag har jag inga planer än så länge, solen skiner ju så det blir nog lite solande på altanen och träning!

Nu ska jag ut o ta vara på solen! Puss

RSS 2.0