bakom mina solglasögon




leave your hat on



Jag har köpt mig en vårhatt.



I can really shake you down

Nu är jag tillbaka efter ett bloggbreak av personliga skäl, men nu är jag tillbaka på banan! Så jag ber om ursäkt att jag uppdaterat.

Har även passat på att ändra designen, är inte hundra nöjd, men vad tycker ni ? :)
Hoppas ni stannar kvar och läser :)


guns and roses



Viktminskning del 1.

Det är flera som frågat mig om jag kan skriva om hur jag gjorde för att gå ner i vikt och vill ha tips, så jag tänkte skriva en liten följetång hur man lyckas på ett bra och hållsammt sätt, såhär är Sund vikt nedgång Del 1

För att få en lyckad viktminskning bör du först följa dessa 3 reglerna

  1. Skriv ett matschema under 1 veckas tid. Detta gör att man har koll på vad man stoppar i sig och vad man sedan kan ändra på. Ät så som du brukar göra och glöm inte att skriva ner allt, det är lätt att ljuga för sig själv.
  2. Förbered dig mentalt. Tänk att detta ska ta den tid det behöver, och stressa inte dig själv eftersom sund viktminskning tar tid.
  3. Sätt upp mål, om det tillexempel är 10 kg så får man sätta upp delmål och när man har lyckats med ett mål kan man kanske köpa sig något nytt klädesplagg för att belöna sig själv. Sätt även upp realistiska mål / delmålsdatum. Och bli inte stressad när du når ett datum och du inte lyckats med delmålet, give it time

TIP !

Tjenixen !
tänkte bara skriva lite snabbt att imorn kommer det inlägg om mina nya kläder ! super fräscha, så titta in på bloggen imorgon så missar ni inget ! /Christer !


Rekord

Jesus vilken fullproppat tåg jag åkte idag. 2 av vagnarna hade nämligen gått sönder så alla fick trängas i 4 vagnar, folk stod nästan på varandra, som tur var fick jag en plats. Att det var inklämd mellan en svettig karl och en indierfamilj som åt kladdig mat med fingrarna och nästan klena in mig i det är en annan femma.

Nu har jag precis tryckt i mig knäckemackor med kaviar, det enda ätbara som fanns hemma. Men jag klagar inte, för gott som tusan är det!

Och jag blev så glad när jag kollade min statestik idag, för jag har besöksrekord idag igen!! :) Hoppas ni fortsätter läsa ni som har kollat idag ! :D

smarrigt

Nu håller jag & Christer på att baka kokosrutor ( kladdkaka med knäckkokosöverdrag) MUMS.


My hair through the years

:) om Denim:

kan du inte visa bilder genom åren med dina olika frisyrer/hårfärger? :D

 Svar: Visst kan jag det. Men jag måste medge att förändringarna inte har varit direkt stora, för det mesta har mitt hår varit slingat under de 6 senaste åren. Men här är de  förändringarna som har hänt lite nu och då . Som ni ser ligger de lite blandat i åren, men Vilken frilla tycker ni passar mig bäst ? :)

1:  Under axlarna, rätt krulligt.

2: Svart.

3: Brunt med snelugg

4: Brunt hår och hellugg

5: Slingat och uppsatt

6: Nått mellanting

7. Min naturliga hårfärg.

8: Plattat och slingat

9:  Nu, rågblond,lockigt och ruffsig


www.klädbyte.se

Jag har blivit medlem i klädbyte.se där man kan byta,sälja & köpa kläder av andra. Jag har lagt ut 2 grejer än sålänge.  Kolla in här!

http://kladbyte.se/?garderob=355

we are the greatest


Nu skall jag & älskligen fixa oss innan vi åker in och äter Koppargrillens legendariska smöriga bearnässås, efter det blir det hem och kolla på film och smaska godis! Hoppas ni får en fin lördagskväll! Puss

1734

Hej allihopa!
Har haft en fin eftermiddag på överby, köpte en bustier. Bild kommer inom snar tid. Nu blir det vila innan det blir dax för mig att bjuda min pojkvän på resturang ikväll, mysigt!


teenage circus

Nu skall jag & Christer ta bussen till Överby och shoppa lite. Har spanat in en tjusig Bh, får se om den finns på Överby med. Hörs senare ! puss !


second skin



Älsklingen i en av mina födelsedagspresenter, en skinnjacka. Looking really good, right ?

Outfit 6 februari

 


Denim


Missmatch, and  I Like it !

L-O-V-E


äntligen fredag

Good Morning!
Äntligen fredag, denna vecka har verkligen sniglat sig fram.
Vill bara skriva in ett snabbt inlägg nu på morgen då jag har en fullspäckad skoldag och sen 4 timmars resa hem till Vänersborg, vilket betyder zero uppdatering. Om man tar tur kanske jag slänger in något litet vid 22.00, om jag orkar och hinner. Annars önskar jag er en skitfin fredag ! Puss

Lions sleeps tonight



God Natt kära läsare! Nu ska jag packa min weekendbag inför hemresan imorgon och diska, efter det blir det
sängen ! Puss & Kram

Ps,vore roligt om fler kommentera mera! :) Roligare att skriva då ! ;D

HM bikini


Brunbränd kropp, solblekt hår, havet och denna bikinin. Give me

1818

Slutade halv 5 idag och har nu vart hemma i ca 45 minuter. Skönt att pusta ut efter skolan tycker jag!

Skall snart rusa in i duschen efter en rolig och hemskt svettig jazzlektion idag, man vill ju inte lukta svett när Eira kommer hit på kvällsmat och lite tjejsnack. Är egentligen skittrött men det är ju roligare att umgås än sova så!

Lite tråkiga skolbilder från dagen

Just little blonder



& såhär blev mitt och Johannas slingresultat, mindre utväxt, lite blondare och mindre gult. Vad tycker ni ?

4 feb

goddag
Just nu sitter jag och tråkar i skolan då jag nu har en lång håltimma. Det blev en promenad till skolan som påbörjades lite försent men jag hann till slut. Det kommer fler inläg senare idag när jag kommit hem och då ska ni få se resultatet av mitt hår som jag slingade igår.  / later

go for miles

Sorry folks för usel uppdatering, men idag efter skolan har jag hängt med Johanna då vi kollade på tv, slingade mitt hår och åt middag. Sen gick jag hem i snökaoset.

Före & Efterbilder kommer imorgon, när jag är lite fräschare än nu ! Kolla in!


Happy Birthday Love !!

Idag fyller min underbara pojkvän 19 år ! Grattis Grattis Grattis älskling ! Du är bäst !




rise and shine

Fyfablans vad det är segt att gå upp ur sängen på morgonen när ens varma täcke lockar mer än ett kallt rum.
Ska hoppa i mina vackra joggingdojjor och vada genom snön till skolan då jag misstänker att dom inte plogat efter snöyran igår.

ha en bra dag !! :) Later!

Like they know the score

Nu skall Petronella Hansson gå och sova inför en fullspäckad dag imorgon. Först powerwalk,skola,slinga håret hos Johanna,plugga,blogga och träna. Men vi kommer garanterat höras imorgonbitti!

Nu går vi och sover med denna godingen.

Union Of Sound – Songbird

It's allright


vad ska man säga ?

Min lägenhetskompis springer framåt tillbaka i lägenheten fram och tillbaka, jag tror att han seriöst motionerar.

vårjackor

Nu vill jag ha vår och tunnare plagg. Just nu längtar jag efter att få slänga in min feta röda everstjacka längst in i garderoben och plocka fram vårjackorna. Dessa kommer jag klä i mig, enkla och klassiska jackor som passar i många säsonger.






Tjocka korven

Idag saknar jag min lillebror tjocka korven jättemycket.




randigt


1 februari

Hej i stugorna!
Kom precis in från en cykeltur till skolan, har äntligen lämnat in mitt naturb arbete, thank good! Planer för dagen är fortfarande inte bestämda.

Hur som helst är mina stackars händer helt förskräckligt torra, så jag borde änna ta mig och köpa en handcream. Har ni något tips på en bra som åker in i huden direkt ? :) Need some tips !

RSS 2.0