äntligen hemma

Igår kom jag äntligen hem igen efter en låång busstur på 32 timmar, och herrejesus vad glad jag blev att träffa Christer igen! Idag var vi uppe tidigt, närmare bestämt kl 7 eftersom jag hade tandläkartid en timma senare, och om jag har riktigt riktigt tur, så är min tandställning ute i slutet av september, can't wait! Efter tandläkaren åkte vi och solade och jag tog mitt första dopp i svenskt vatten för denna säsong, var kallt men skönt. Efter det låg vi mest och flummade och skrattade, visst är det fint när ens pojkvän också är ens bästa kompis, vi har så roligt ihop. Folk måste tro att vi är lätt störda.

Nu ska jag snart packa upp min resväska och tvätta lite, och senare ut på en powerwalk med Christer som just nu är och tränar, men när jag tittade ut såg jag att hans fotbollsskor låg kvar i min cykelkorg, hahah klantarsel !

P&K

freedag

hola babes!
Har tagit mig lite siesta efter lunchen, är sjukt varmt ute idag och det känns som min hud krullar i hop sig snart, som tur är har jag inte flagnat så mycket, en cm mellan rattarna, men det överlevar man allt tror jag ! Idag är ju sista soldagen innan vi sätter oss på den underbara bussen igen, så jag får snart gå ut och fläka ut mig i solen igen snart.

Läste att Michel Jackson har dött, och på något sätt är jag inte förvånad, det känns som det kunde ha hänt lika gärna för något år sedan, han lär ju inte vart riktigt frisk i huvudet de sista åren, vilket är synd. Han var verkligen grym, han har gjort den bästa popen genom tiderna, och på den tiden när det begav sig, ( i bille jean och bad och the way you make me feel vidosna ) var han riktigt fin, men på senare dag såg han ju mest äcklig ut!
Det första jag tänkte på när jag fick höra att han hade dött tänkte jag på stackars josefin i min klass, hon avdugar honom, sitter och läser en mega tjock bok om han på rasterna, och hans musik är det enda hon lyssnar på. Jag hoppas iallafall att hon inte blir alltför ledsen, mm vilken söt klasskamrat jag är ;)

nä, nu väntar solen! PUSS

let the sun shine in

kollade nyss ut genom fönstret och såg att det regna, men nu lyser solen igen och jag ska strax ut och sola. Hela min familj är på europas största vattenpark idag , men jag är lite smårädd för sånt så jag valde att stanna på hotellet,.

Nu längtar jag hem till svergie, mysiga soldagar med vollyboll, picknickar med vattenmelon och jordgubbar, varma kvällar med grillning och att bli omhållen av den personen man gillar allra mest.

love you


tonight






belly

solen kom fram i allfall och jag smörjde in mig med olja, var inte det smartaste valet jag gjort, känner mig helt utbränd!
Men ska man steka så ska man !! bara 2 soldagar till innan bussen tar mig hem igen,! Hörde att det var varmt i svergie, hoppas det håller i sig tills jag kommer hem! PUSS


wawa

det är mulet ute, jag får smått panik nu!

kräftis

Hej!! Idag har det varit ca 27 grader, vilket jag tycker är rätt "kallt", men jag är tusan rödare än en kräfta! Ni förstår, jag har alltid blivit sketabrun när jag är utomlands,men ju äldre jag blir desstu mer rödare blir jag och tappar pigment, jag kommer nog se ut som alla hemma, har hört att det ska bli värmebölja i Vänersborg, och det ger mig ångest. Men jag ger mig ut i morgon och grillar min starckars hud!

Idag var vi på en marknad, klockan var bara 10, men man dog nästan av värmeslag bland alla folk, fyndade iallafall 1 armband och ett par flippflopp för 50 kr, är det jag som är prutarn ? Sedan åkte vi till min familjs vänner i "grannstaden" och solade på stranden och badade, jesus vilka vågor, jag höll på att drunkna flera gånger.

Gud vad jag är nyfiken på den anonyma som tror att jag har aneroxia är! Jag kan iallfall meddela att  när man har ett bmi under 18 (om jag inte minns fel) så har man aneroxia, mitt är 22,5 sist jag kollade, vilket är fullt normalt för min längd! När jag skrev att jag mest åt melon och annans betyde det att jag föredrar att äta det istället för vittbröd och pommfritt, men det går inte att undvika att inte äta, eftersom jag annars skulle vara helt utmattad av solen.  Under vanliga veckor brukar jag inte äta sånt, för jag har tränat som en dåre hela våren med att gå ner i vikt, ( och jag har fortfarande kvar lite och ta i)och jag har seg ämnes omsättning, så jag blir så rädd att jag ska lägga på mig under dessa 10 dagarna. Jag vill inte bli mullig igen utan vara sund, så anorexia har jag inte ! :)

Kräftan på balkongen hälsar !!

spanieno

Jag lyckades hacka mig in på hotellets trådlösa internett, mm va slug jag är !

Spanien är ju bra, väldigt varmt men jag är inte den som är den, så jag grillar mig själv, vi har haft 2 dagar i solen än, så nu börjar färgen sakta men säkert komma ! Jag lever mest på vattenmelon och annanas, för det finns ju bara vitt bröd och friterade saker, man får ju lätta kväljningar efter ett tag !

Resan gick ju som väntat, en trång buss där mina ben inte får plats, svettigt och luktade illa, när vi hade kört i en halvtimme spydde killen på andra sidan gången i en cola flaska så det skvätte på fönstret, mums !

Puss & kram


en stjärna född!!!

Kolla vad jag hitta!!! En snutt av min klass nr i sommarshowen, där jag även hade solo!! Jag i rött särk!!
Åh vad glad jag blir när jag ser detta!

loret de mar

Inatt sätter jag & min familj oss i en buss till spanien och är borta i tio dagar, sedan kommer bloggen bli mycket mer aktiv! Under  tiden, så får ni gärna fråga eller kommentera! PUSS


lomma beach

grillavslutning på lomma beach









sakta vi går genom stan

söndagskväll i lund











show

här är ca 10 bilder av 400 från sommarshowen.

sommarshowen backstage

Hej! Nu har jag kommit hem till vänersborg för att spendera mitt sommarlov.
Nu kommer alla bilder från sommarshowen & skolavslutningen.
Puss



sum

har haft sommarshow hela helgen, haft fullt upp med andra ord. Idag fick jag sommarlov och det firas med klassfest på lomma beach och Christer är med,  livet på topp! Laddar upp ca 600 bilder imrn ! Puss

rep

Goddagens!
Här sitter jag och väntar på sista repet för idag, började halv 2 och går till kl 19.00, är det inte underbart?! Nu har orkestern kommit och vi har börjat öva på scenen med kostym och myggor ( Mikrofoner) så när man väl övar är det skoj.

Det som är mest jobbigt är väl att jag börjar bli sjuk, ont i huvudet,mår illa och varm, och det är typiskt mig att bli sjuk nu inför showen, eftersom jag alltid lyckasbli sjuk före man ska uppträda, jag tror inte min kropp klarar stressen.

Planerna annars för dagen är nog att åka hem och sova, ska försöka sova så mycket som möjligt så jag inte blir mega sjuk.
Puss

my love



Sjukt stilig pojkvän :)

student vänersborg













3

jag slutar aldrig förundras hur kär man kan vara.
Att ens kropp och sinne kan känna mer än vad man inte trodde gick, när man saknar någon så mycket så man får ångest. Att ha träffat en person som känns som den borttappade pusselbit som äntligen kommer på plats efter att ha letat. När man har träffat "den", den som känner en utan och innan, den som man vill gå och lägga sig med och vakna brevid, den som man skrattar och gråter med. Jag är fortfarande väldigt ung, men jag tror ändå nu att jag faktiskt vet var riktig kärlek är.



weekend

Bilder från studenten, Eriks 20 årskalas och annat kommer imorgon!

Torsdag

Goddag!
Nu är min skolvecka över och om 3 timmar är det dax att sätta sig på tåget hem till Vänersborg för att gå på Christers student och kanske Eriks 20årskalas på lördag, hoppas på en mysig helg :)

Nu har vi börjat sätta allt inför sommarshowen, alla danssteg och sången. Nästa vecka är det repetioner på scenen som gäller och nästa helg är det sommarshowen! Det är helt sjukt jag redan gått på skolan 1 år redan, och bott själv. Det har gått så sjukt fort, men nu ska det bli rikigt skönt med sommarlov. Har jag berättat att jag fick sommarjobb på Quallity Hotell som rumstädare ? Hellre det än ingenting alls :)

Jag tycker att ni har blivit dåliga på att kommentera, skärpning!

That's why I'm  hot...


Complement

Det blev väskan tillslut, 500 kr på Åhlens.


yellow

Nu sitter jag hemma hos Oskar i klassen tillsammans med Daniel som har en slinghätta i huvudet, just nu ser det rätt gult ut, och det är första gången jag & Oskar gör något sådant! Vi får hoppas det blir bra..

Sen ska jag cyckla hem och ut och intervallspringa och packa, för imorgon ska jag äntligen åka hem till min älskling som tar studenten på fredag

Nä, nu ska vi skölja ut håret!

bag



Mamma, ska jag köpa väskan eller inte ?

Och alla andra.. va tycker ni ? Är den värd 500 riksdaler ?

yes sir



Jag älskar när håret börjar bli solblekt och man börjar få lite färg :)

nice



Efter 4 timmar i solen kunde man nog jämföra mig med en kräfta.

summerdays










da

Goddag!
Har legat i solen i 4 timmar idag i stadsparken, så sjukt varmt. Man klarar knappt 5 min innan man måste röra på sig. Vi får hoppas att solen har gett lite resultat i allafall :)

Är inne på de 2 sista veckorna nu i skolan som bara är rep inför våran show. Jag vill ha sommarlov nu, är rätt skoltrött nu !


RSS 2.0