fångad av en stormvind

Imorses var jag & Christer ute på en 30 minuters powerwalk i stormen och regnet, vi var helt pisseblöta när vi kom hem igen. Och vädret fortsatte ju vara lika dåligt så vi spelade kort, åkte in till stan och sedan har vi bara slappat.

Nu kommer snart gäster hit så då blir det ost och kex, it's heaven!!
Imorgon ska jag ut till Överby och lämna tillbaka kjolen och kanske köpa mig något annat, behöver en ny almenacka så får se om det kanske blir en sådan, och är sugen på lite ögonskuggor, men det tillåter inte min ekonomi!

Är det någon som har testat Björn Axen Voloume master ? Är sugen på att köpa den, har ju så mycket hår men ingen volym, så om du har testat, vad tycker ni ? Är det värt pengarna ?

Ha en mysig kväll! PUSS


you light up my life.






Nu ska jag & min älskade äta pannkakor!


H&M

Igår lovade jag att visa upp det jag handla igår, är inte säker om kjolen är en keeper, vad tycker ni ?:)

Kjol h&m - 249 kr
Linne H&m 80 kr


mazel tov

regniga dagar kan spåra ut ibland. babariababriababaribababababa.

please stop

Jaag blir tokig på detta väder,det har ju inte vart sol på 5 veckor, detta kan bli denna sommaren jag är blekast någonsin, är sommaren redan slut ? I Juli ? Jag hade tänkt att gå ut och springa, men regnet öser ju ner och det är halv storm, vad gör man då ? Får bli lite situps och armhävningar, kan ju inte undgå att jag faktiskt jobbat idag och då rör man sig rejält på sig. Får bli en morgon powerwalk i morgonbitti. Träningen i sommar har väl inte vart den aktivaste, till skillnad från i våras, men jag har allt tränat 3 ggr i veckan nu i sommar iallafall, och det är ju inte dåligt det heller.
 
Var på överby efter jobbet och handlade en kjol och ett linne, kommer bilder på det senare. När jag kom hem frosta jag av frysen, som jag nog klantigt nog igår glömde att stänga ordentligt, så mamma var inte allt glad idag på mig. Nu håller jag på att tvätta och så har jag städat lite på mitt rum, feeling pretty good!

Hörs sedan! Pusskram

it's a beutyful morning

Goder morgon! Har nyss vaknat hemma hos Christer men  han ligger kvar och drar sig lite. Båda är sjukt trött, för varje dag som jag har jobbat har han också gått upp tidigt och sedan har vi gått och lagt oss pretty late, plus jobb, så båda har varit super trötta, så igår tänkte vi att vi går inte upp förrens kl 3, men jag vaknade självklart kvart i tio, super pigg.

Planerna för idag är nog ett träningspass än så länge, annars ta det lugnt, äta lite thaimats rester och bara njuta av ledigheten, solen skiner ju också, så då kan man ju passa på att vara ute.

Vad vill ni läsa om på bloggen, vad vill ni veta ? :)
Puss

Ny kategori - Beauty!

För några dagar införskaffade jag mig nytt smink från den nya sminkaffären med mineralsmink på Etage.  Har alltid varit rätt tveksam till mineralsmink för jag har haft akne och har små ärr jag gärna vill täcka. Men jag kilade in där och togs emot av supertrevlig personal som verkligen hjälpte en att välja ut rätta färger och visade hur man gjorde. Jag är super nöjd, man ser ut som en babyrumpa i ansiktet och resultatet blir väldigt naturligt. Det bästa är ju att det är 100 procent rent och att det låter hyn andas till skillnad från alla andra foundations.

Tjejen som äger affären har tagit steget före och säljer toppkvalite smink importerat sminket från Usa, vilket gör att hon kan sälja dem till inköpspriser!

Jag köpte:
löspudersfoundation färg nr 6 220 kr
Löspudersrouge aprikosfärgat 200 kr
gethårsborste 290 kr


I'm a barbie gril

Skulle ljusa upp mitt hår ytterligare hade jag  tänkt mig, så jag satte på mig slingmössan och mamma drog fram rätt mycket av mitt tjocka hår ur den, och eftersom jag har gått från mörkbrun till ljusbrun på några månader så tänkte vi att vi låter färgen sitta lite längre, för förut har det sett lite orange ut när man sköljer ut det, så sagt och gjort, efter 35 minuter så sköjde vi ut det, och mamma utbrister, du kommer dö! Det är HORGULT, det är barbie färg! Och eftersom mitt hår är det viktigaste på mig så fick jag lite småttpanik och undrade om det fanns några hårsalonger öppna, men efter att fått tvätta håret, föna och platta den så kom vi fram till att det inte blev så farligt, vissa ställen är vita, men det får jag väl leva med!

I'm a barbie girl!


laame

Sitter vid datorn och skriver packlista inför flytten tillbaka till Lund om cirka en månad, flyttade hem alla grejer under sommaren så nu får jag planera om allt. Ska bli skoj att träffa alla vänner och det livet man har i Lund, samtidigt som det hugger tag i mitt hjärta efter som min andra halva bor kvar här, 40 mil ifrån mig. Men vi har klarat det förut, men det kommer bli sjukt jobbigt att inte få trängas i samma säng längre, vi räknade ut att vi har sovit ensamma 2 nätter på hela sommarlovet. Nu är det 30 nätter kvar, känns rätt vemodigt, nästan så jag börjar gråta faktiskt..

Idag har vi bara tagit det lungt, eftersom vädergudarna vägrar att låta solen skina och vid 17 åkte vi in till Överby och skulle handla lite nytt smink, från Pure Minerals (gamla makeupstore) där jag har kollat ut en mineral foundation och ett aprikosfärgat rouge, men tror ni inte då att kortet säger att det är tekniskt fel, satan i gatan, mina ögon blev kolsvarta och började slå blixtrar, mest för att jag har planerat detta köp rätt länge plus att det skulle bli höjdpunkten på min dag. Men icke..

Imorgon ska jag jobba, likaså lördag och söndag, så det blir nog sängen snart ! Pusskram

helo

God morgon!
Ska snart äta lite frukost innan jag cycklar iväg till jobbet, jobbar 5 dagar denna veckan, rätt slitsamt för kroppen om man säger så. Nu skiner solen ute, men enligt smhi ska det bli regn (som vanligt) men jag hoppas på en kort arbetsdag så man kan få gå ut i solen om det fortfarande skiner.

Igår var jag ledig så vi sov ut och sedan powerwalkade vi blåsten, och det känns i benen idag kan jag säga. Imorgon är jag ledig igen, sen jobbar jag hela helgen. Nästa vecka jobbar jag en dag, så det jämnar ju ut sig.

2006! 3 år sedan. Känns som igår
 

rain is fallin on me

God dag ! Har vart väldigt oaktiv på bloggen den senaste veckan, kan bero på att jag har varit ledig från jobbet och haft annat för mig än att sitta vid datorn. Har iallafall hunnit med Liseberg, bio i Göteborg och  varit med min älskling :)

Ikväll åker förmodligen hela vänersborg till Thn för att gå på fallens, men jag och Christer bestämde oss för att stanna hemma, eftersom det regnar så fasligt mycket. Blir nog 4:e säsongen OC, pannkakor och popcorn !

Förövrigt så har jag lyckats gå ner 2 kg till , så nu är det endast 2 kg kvar till mitt mål, och det som är ännu bättre det är att jag får på min ett par jeans som jag hade i 8:an och 9:an som gick upp till mitten av låren i höstas, hur bra är inte det ?:D

Nu ska jag gå och duscha efter en svettig jobbdag :) puss kram

getting stronger



4 månader idag.

Åker till Göteborg och kanske shoppar ! vi hörs sen ! Puss

vänersnäs

Hej hallå! Här sitter jag ute på värnesnäs och passar Christers hund och hus, han är nämligen och spelar match så då får jag vara herren i huset sålänge. Idag har vi bara solat och ätit thaimat rester från igår.

Igår såg vi på Twilight, och den var bra, men inte så bra som alla andra har sagt. Men helt klart sevärd.
Nä, nu ska jag kila ut mid Tikko ( Hunden ) och ta en lång prommenad!

black and white



happy

Jag älskar livet och allt som gör mig lycklig !

I bring you sexy back

Blir faktiskt en till dagens låt. Jag älskar att sitta och kolla på youtube på artisters turné, hur bandet, artisten och dansarna är, allt ser förbannat enkelt, men allt är ju så tränat. Mina favoriter på scen är Justin Timberlake, Micheal Jackson, Christina Aguilera (från Back to Basic turnén) och Beyonce.

Justin i New york
 
Christina i Australien

at last

Dagens låt är At last med Beyonce, Orignalet är Etta James , och i filmen Cadillac recods spelar Beyonce just Etta.

häng i hängmattan





weather is fine

Hallå i stugan!
Kom nyss hem från min andra dag på quallity hotell där jag städar hotellrum, och helvete vad slitsamt det är, har sjukt ont i kroppen nu. Nu är jag ledig i 2 dagar och sedan blir det jobb till helgen igen.

Nu ska jag strax ut och powerwalka, känns som jag börjar bli förslappad igen, trots att jag har tränat varje dag denna veckan, men nu ska jag verkligen ta tag i träningen igen.Ikväll ska jag laga mat åt mig och Christer, vi passar mitt hus eftersom min familj är ute vid havet och seglar.


en måndagskväll hos Helmersson/Hansson













RSS 2.0