so lonely

hej , idag skriver jag christer, the boyfriend, ett inlägg faktiskt ! helt otroligt tycker jag själv men någon gång måste vara den första ! jag har en fråga som är intressant, idag är det faktiskt så att jag och petronella inte är med varandra och trots att det kanske låter dumt och töntigt så saknar jag faktiskt ihjä mig efter henne, är det fel att man saknar en person tio minuter efter att man sagt hej då ? jag känner på något sätt hur mycket jag faktiskt älskar petronella när vi sagt hejdå, för att jag längtar redan tills nästa gång vi ses, jag tror at jag fortfarande är nykär och det är bland det bästa som finns gott folk :) ja så nu får jag sova utan henne inatt och vi får helt ärligt se om jag kan somna, det viktigaste innan jag somnar är faktiskt att höra henne säga god natt, hur töntigt det än låter så är det faktiskt så !

i love this girl ! toodles !

i got a feeling

Har ont i mina käkar, är lett så mycket idag så jag är helt stel ;D haha. Känns så ovant med att ha "vanliga tänder" igen, och mitt ansikte ser inte likadant ut längre, helknäppt! Är jättenervös att de ska bli snea igen, det känns inte säkert utan tandställning! får hoppas att dom ser likadana ut imorgon bitti!

Hoppas ni har överseende med alla egobilder idag :D


gårdagens outfit!

redo för gymmet!




strumprona gör hela outfiten!

tänder


idag tog jag av mig tandställning , vad tycks om resultatet?



felicia här :D

chacha ,
felicia här .
petro plattar håret och tar egopics , hon har tatt ut sin tandställning idag så hon
är skitglad för't . chister har börjat fjortisspråk så petro stör sig jättemkt på han .
omg tiiewp assåwh .
christer plågades förut , HAHA . jag och petro nopprade hans ögonbryn .
han sa att hans mamma brukar göra de ibland, vi är hans extra mamma säger vi :D
petro tjatar om att hon inte kan le för hennes tänder har blivit konstiga -.-'
och mamma säger att hon tycker hennes tänder blev jättefina och att hon är avensjuk .
jag kom på att när petro tatt ut tandställningen kan hon hångla bättre , HAHA ? ;D
petro och christer ska till christer snart , där kan dom mysa .
iaf , jag ska på halloweenfest med handbollen ,
jag kommer få utklädningspriset , de fick jag förra gången :D
nu har christer börjat kalla mig fillii , mu bää -.-
petro är wannabe amandavardet , för hon gör en videoblogg så hon låter nästan exakt som henne .
"de största modet är att våga vara sig själv" haha , mu på den .
 
DOM SITTER OCH HÅNGLAR MITT FRAMFÖR ÖGAT PÅ MIG NU ,
jag ska stoppa dom , hejdå !

sportlife

godmorgon godmorgon !
Nu ska jag, Christer och mamma gå till sportlife och träna, för min del blir det gym och crosstrainer tror jag, hörs sen / Beffen

packning

har packat lite, eller snarare hela min garderob, jag har så lite kläder så jag blir arg, på lovet är det jag som shoppar lite mer toppar, finns la 4 st jag använder typ, hela tiden samma outfits, illa !!

min resväska. underkläder, icapåse med massa smutstvätt, skolgrejer och smink , och självklart jag på ett hörn , galet snygg, en riktigt naturlig skönhet må jag säga ! hehe

sky´s the limit

nyss hemkommen från repet, i en kall lagerlokal, höll på att frysa ihjäl när man inte rörde på sig. Annars gick väl allt rätt galant och lunchen vi fick idag var finnemang, kycklingsallad med pasta, babymajskolvar och massa gott, vitlöksdressing och lantbröd, mmmums!

Känner mig på otroligt bra humör, beror nog på att imorgon åker jag hem till Vänersborg och startar mitt lov, istället för på onsdag som min första biljett var beställd  till,  jag är så glad så glad. Ska strax sticka ut i spöregnet igen och cyckla ner till stationen och hämta ut den. Måste packa, hinner inte tvätta, får slänga ner skiten och tvätta hemma.

lägger in en pepplåt med Ola, hehe så bra.

honkadonka

God morgon allesammans, solen skiner och fåglarna kvittrar... Eller nä, det regnar och är grått ute, mina grannar spelar hårdrock och utanför är det byggnadsarbete på g, but who's it pepp!? Det är jag !  Nu ska jag snart cyckla ner till stationen och ta mig till Burlöv där pippi musikalens replokal ligger, idag blir det dansrep mellan 10-16! 

Senare blir det massa uppdatering! PUSS


Halo

Avslutar helgen med beyonce - Halo. Ny vecka nya tag, eller va säger ni buttercups ?

name the pet

YES ! äntligen är helgen snart över, har nog aldrig varit så glad över att en helg är över. Jag överlevde!!!

blake Lively

Vem är eran kroppsliga förebild ? Förut var min kroppsliga förebild Victoria Secret tjejerna, men efter att ha insett att jag aldrig lär bli så tanig så är min nya Blake Lively, läste för ett tag sen att hon har storlek 38 i kläder, just like me, men jag tycker hon ser mycket smalare ut än mig. Men nu ska jag sträva och bli lite smalare , lite mer Blake Lively, för visst har hon en fin sund kropp!?




pang

ännu lever jag, men det är ta mig tusan inget roligt liv just nu. Vad har jag gjort idag ? Lagat lunch, tränat, tvättat, kollat på datorn, stirrat i väggen, inte gjort ett skit. Jag hatar att vara ensam, det gör mig så himla ledsen, jag känner mig så otrygg då, speciellt när man måste vara ensam i en hel helg.

Försöker drömma mig bort på alla klädsidor, jag har inga kläder efter jag har städat i garderoben, eftersom de flesta har småhål och är förstora, varför är inte mina föräldrar miljonärer för? I need chlothes.

Vad blir mina planer för kvällen? Mina lägenhetskamrater ska båda på Fest, det ska min mormor med berätta hon, på brännvinsfest med grannarna, inte så farligt som det låter förkunna hon. Jag får väl ha fest med mig själv, äta en banan och glo på dåliga serier på datorn. återkommer kanske senare, och tack för erat överseende på mina tråkiga  blogginlägg, ( om ni inte sitter och njuter av andras olycka dvs, det skulle jag gjort) hehe...

dead or alive

seriöst, jag dör av uttråkning.

24

besvikelsen är STOR, jag som trodde att vänersborgs årliga oktobermarknad var nästa lördag, men det visar sig att den är idag. Jag som ville köpa marknadsgodis och gå runt och frysa, trängas med folk och känna doften av tjockekorv..  Men vad ska Petronella göra idag då? Jag får väl laga mig en delikat frukost, ut och springa i det gråa regniga vädret, kanske öppna naturb boken och kolla igenom det.. What a lovely day.

Later!

today is boring.

Jag har  ätit pannkakor till kvällsmat, alltid lika smarrigt, men nästa gång det blir pengar i plånboken så ska jag köpa mig en bruk sylt. Springturen förut gick bra, så även styrkan. Imorgon kör vi igen, det gäller att bli fit nu, har redan börjat skymta en eller 2 magrutor faktiskt, fantastiskt ju. Är segt att gå ner de där 2 kg till som jag vill, helst vill jag nog 4 kg till, men nu jobbar vi på en sak i sänder.

Nu ska jag rensa min garderob och tvätta lite tror jag, hej och hå vilken underbar fredagsafton.




1

Har en tanke på att byta bloggdomän, nytt och fräsht. någon som kan komma på något bättre namn än p91.blogg.se ? ;D

sometimes I feel alone

idag har alla fått höstlov, förutom min klass som får det på onsdag. men det  märks så väl när jag cycklade hem, folk går i klungor, alla är jätteglada, trots det är svinkallt och har massa planer. Själv känner jag mig rätt ensam, dom få som bor i Lund umgås med sina pojkvänner, de andra i klassen kostar det massa pengar att åka till, och de passar inte när ekonomin tryter för en. så vad ska jag göra tänkte jag ? träna, klippa tånaglarna, plugga lite, träna, och detta över hela helgen, får panik. Jag hatar att vara ensam, speciellt sysslolös. Tänker krypa under täcket ikväll och inte vakna förrens på måndag..


sammetsleggins

i halmstad utökade jag mitt legginsförråd och köpte mig ett par i sammet från bikbok.


feed the chicken

jag är så sugen på glass med varma hallon, mums !!

augusti

markoolio

Dagens träning är nu avklarad och jag känner mig förjävla redig, och är nöjd att jag orkade så länge som jag gjorde. Lyssnade på min ipod som används för sällan, vilket också märks på musiken, har 70 låtar, mest markolio som jag springer runt och mimar på, för ja, jag kan väldigt många markolitexter, men jag måste säga att jag blir grymt pepp av det.

har ni några bra  träningslåtar? Kan behöva fylla på min lista!!


21 oktober

Eftersom man inte fick ta bilder under själva tävnligen så passade jag på i pausen på mina kära klasskompisar.

22

nyss hemkommen från skolan och har tatt mig lite mellis, en kopp te och en näve Cashewnötter, gud vad gott det är med nötter. Ska mellanlanda lite innan jag och mitt slappa arsle ska ut och jogga, har vart slapp med jogging/gång nu i 2 veckor, mest bara styrketränat varje dag, men nu ska det bli ändring på det.

Jag har stora problem med att hitta vantar och mössor, förnärvarande äger jag ett par vantar och ingen huvudbonad, sen skulle jag behöva en värmande halsduk och en ny vinterjacka, en har gått sönder, en är för nopprig..Jag får väl gå och frysa i vinter, what to do liksom ;)?


dagens val 21 oktober

såhär såg jag ut i ikväll på årets korografitävling.


bildbomb

tror jag är tillbaka för att stanna faktiskt! NU kommer bildregn från Halmstad & Malmö.

C i ett regnigt halmstad.


skogsmullar och hundpromenad på morgonkvisten..


Världens sötaste vovvsing, tänk att de hade 8 st sådanna !

20 års  kalas  klara, har nog aldrig ätit så mycket någonsin








i be back

bloggtorka, återkommer någon gång i framtiden, kanske 2 dagar, kanske 2 veckor. I helgen blir det halmstad och 20års kalas.

På återseende

when melodys are gone

Hallojsan i stugorna.
Hemma efter en dag i skolan, är som vanligt trött, jag vill ha lov nu ! Så in i bänken också. Men det är ju bara 2 veckor kvar för min del. Planerna för kvällen är att vika all tvätt jag tvätta i måndags, det ligger i högar i min soffa, inte bra. Sen ska jag träna och äta mat, och plugga sång. Blir en tidig kväll för min del, har ont i huvudet och är trött.

Whitney Houstons nya låt - " I look to you" är så fruktansvärt fin, den går på repet här i min enkla boning. Va tycker ni om låten ?

forever gonna start tonight

Och hur gick teaterprovet tro ? Jag var väl den enda i klassen som var dödligt nervös, bet på naglarna och kände mig svimfärdig, men jag lyckades samla mig och jag antar att jag gjorde en helt okej audtition, kändes inte dåligt eller dunderbra, helt okej. Efteråt var det jätteskönt att ha det gjort, har fasat över detta sen i somras och nu känns det som en stor börda försvann från ens axlar :D Om vi lyckades gå vidare till "en andra audtion" får vi reda på om ett tag.

Efter det hade vi pippidans och lite sång, men mest dans så jag var helt slut när jag kom hem. Nu ska jag gå och laga mat. Puss

auditon.

Gott folk. Är nervös som bare den, redan.. Om 2 timmar ska vi i klassen ha en "låtsas" teater audition för en jury, mest bara för övningens skull när man ska söka till skolor senare, men jag är rackarns nervös iallafall.  Har fjärilar i magen och kan inte tänka klart. Tänk om jag tappar texten ? Eller glömmer av att agera?

Sen har vi projektdag till halv 5, ska öva på pippilåtarna och danserna. Åter kommer ikväll. Och önska mig lycka till !

auditon.

Gott folk. Är nervös som bare den, redan.. Om 2 timmar ska vi i klassen ha en "låtsas" teater audition för en jury, mest bara för övningens skull när man ska söka till skolor senare, men jag är rackarns nervös iallafall.  Har fjärilar i magen och kan inte tänka klart. Tänk om jag tappar texten ? Eller glömmer av att agera?

Sen har vi projektdag till halv 5, ska öva på pippilåtarna och danserna. Åter kommer ikväll. Och önska mig lycka till !

wolla

gissa vem som kom hem för 10 min sen från skolan. har råpluggat teater monolog med Adina, ska laga mat nu! later

hungry

är det bara jag som har börjat längta till att handa julklappar, äta lussebullar och dricka julmust ?

stuffs to do


Städat - done
sångläxa - done
lagat mat-done

tvättar - håller på

Naturläxa - inom en timme 
teaterläxa - inom 2 timmar                                            

 

 


glasögonormen

Har som sagt blivit med synfel, lite översynt. I fredags hämtade jag ut dessa glajor som skall bäras vid tv,dator läsande och sånt!




chrystal

Helgen var super, så därför uteblev uppdateringar, men ny vecka och nya tag so here we go!

Ska alldelse strax laga pasta med bacon och creamfreash, jag är så hungrig och sugen så det är galet. Annars blir det plugg,plugg,städa,tvätta,plugg och träna idag, och blogga ofc! Senare får ni se mina glasögon! PUSS


MJ - This is it

Har lyssnat på Michael Jacksons nya låt som kom ut idag, vad tycker ni om låten ?


P

Är helt slut, kommer till skolan och så säger dom att våran lärare är sjuk så vi ska ha skolans konstnärliga ledare Martin (alla är helskraja för  honom), och sen ska vi tydligen ha en blandat lektion med dansettorna, men tusan va roligt vi hade, jag har nog aldrig svettat så mycket på en dans lektion förut, var helt dyblöt.

Sen hade vi ensambel och övade teknik, och vi brukar göra olika "rörelser" för att inte tänka på att sjunga fint utan att få in en bättre teknik, hur som haver.. Gissa va jag fick göra ??
Gå runt på huk med rumpan nere på golvet och arbeta med armarna, 5 låtar. Jag är fortfrande helt darrig i benen....

Nu ska jag duscha, packa och dona innan jag går till tåget senare. Ska hem i helgen, och ikväll blir det mys hemma hos min älskling! Puss


bild från september, fin va ? :)


now put your hands up

Nu ska jag och mina sexiga dans trikåer till skolan och dansa teknisk jazz. Puss!

jag är hungrig !

Nu ska jag cyckla och möta Louise för hon smsade och ville bjuda en sjukling på middag. Med tanke på att jag bara har huvudvärk nu och lite matt så tror jag inte det smittar så nu ska jag hem till hennes mormor här i Lund ( hon passar hennes lägenhet) och så ska jag få Pasta med kyckling och bacon, Mums !


Lite fräschare än förut, nyduschad, peelad, insmord och litesmink.



cold as hell

Veckans beautytips är att vid varje gång du tvättar håret och är klar med shampoo och balsam sköljer håret 2 minuter med iskallt vatten, håret blir då mindre fett och mer glansigt !


8 oktober

God dagens.  Vaknade imorses och gick upp, men kände mig inte 100 % frisk än och min skola föredrar om man är helt frisk minst 1 dag hemma innan man går till skolan så det blev ytterliggare en missad skoldag för min del, jag blir faktiskt ledsen.

Hur som haver sitter jag och skriver på min önskelista, den är hur lång som helst, hur ska det sluta ?
Ska snart duscha och peela kroppen, solbrännan börjar se lite grådaskig ut nu och jag har börjat få ormskinn på benen, torris som jag är. Så det blir hårdpeeling och massa bodylotion, kanske tar och lägger in benen med såndära plast som man lägger över mat ni vet, dom blir sjukt lena då!

Later


river


jag är sjuk, återkommer när jag är tillfrisknad och en levande människa igen , på återsende

pippi är världens starkaste tjej.

hemma igen från skolan, där vi nu har börjat övat för musikalen, har gått igenom alla låtar och börjat med en av dansarna. Jag måste säga att när vi har våran koregradf Sian ( har vunnit guldbaggen 2 ggr) så dansar jag jättebra(för att vara mig) , annars suger jag, tror det handlar om att man känner sig säker och allt sånt. Fast å andra sidan är jag livrädd för henne, om man gäspar så åker man ut och annat sånt, stenhård men snäll.

Har fått huvudvärk och seg hela jag så idag blir det ingen jogg utan mer styrka, dansade ju i en och en halv timme förut så..

sunlight

Gud vilken underbar dag, vaknade alldelse nyss av att solen sken in i mitt rum, steg upp utvilad och glad. Sen gick jag till köket och gjorde te och upptäckte att jag varken har bröd eller knäckebröd, mjölk eller fil.. Ops. Men det blir ägg och makrill till frulle, hemskt gott.

Nu ska jag kolla på ett nytt gossipgirl avsnitt som kom upp igår på webben. Kl 13 börjar jag !
Puss

tresemme

För några veckor sedan handlade jag ju shampoo och balsam från Tresemme som har mottot att sälja salongprodukter till humana priser och jag måste säga att jag är jätteposetivt överraskad.
Jag köpte det för dry/very dry hår och tycker faktiskt att det inte ser lika frissigt ut längre och känns enklare att arbeta med. Något som är bra är att den inte innehåller silkion som lägger sig som en fet hinna runt hårstrået och hårbotten, vilket alla andra "billiga" shampoon brukar ha.Det luktar jättegott och har stora flaskor som räcker i evigheter, och priset är 80 kr st. Det finns för alla hårtyper, olika värmeskydd, mousse och hårspray, så kolla in det när du är på Ica och vill ha bra och prisvärda hårprodukter.


at night 5th oct.

nu har jag ätit ett litet kvälls mål, te, en knäckemacka med prickigkorv och en apelsin, satt fint kan jag säga er!

Teatern som jag var på idag var hur bra som helst, den sattes upp av 3;orna som har scenisk gestaltning C på våran skola och jag är verkligen imponerad, för man tänkte inte att det var en teater, utan mer en inblick i karaktärernas liv. Tummen upp för gökboet!

Imorgon har vi projektdag igen och jag börjar inte förrens kl 13 och då ska vi börja repa till Pippi musikalen vi ska medverka i.

5

God dagens!
Nu har jag varit ute och joggat och gjort lite styrka, ska hoppa in i duschen snart och sen tillbaka till skolan och ha religion.

Det är så himla kallt ute, måste påminna mig själv om att ta med en vinter jacka ner till Lund efter helgen för då ska jag hem :)


im your biggest fan I will follow you

Godmorgon.
Lyckades starta skolveckan med en försovning, men nu sitter jag redo inför min andra lektion, Modern Dans. Hade sjukt svårt att somna igår, låg och vred mig i sängen och fick ingen ro trots man är trött, jättejobbigt.

Idag är det fint väder så jag tror minsan att på hålan jag har senare blir det en liten jogg innan jag har religion, snacka om att fördriva tiden bra.

Hörs senare ! Puss


help us to be wise in times when we dont know

nu säger jag godnatt, imorgon blir det träning, skola och teater på kvällen.


ES




Nu ska jag tända ljus, lyssna på vinden utanför och kolla på factory girl. Factory girl handlar om Andy warhols musa, Edie Sedwick och hennes liv - " jag var ung, glamorös och i mittpunkten i en evig fest som gick totalt över styr"

Edie Sedwick var en som person som inspererar mig med sin charmiga utstrålning, fina stil och hennes levnadssätt, minus drogerna och cigaretterna då.

this arms of my is only yours





Hittade bilder på kameran som togs innan lagningen.

Kolla så fin min prins är.

happy birthday!

Kanelbullens dag idag minsan, jag ska kränga bullar och mjölk, vad ska ni göra ?

12 timmars sömn

Efter tolv timmar sömn är jag rätt utvilad faktiskt, funderade på en promenad först, men det var innan jag såg hur vädret var, "storm" och regn. Men vem vet, jag kanske klär på mig regnklädera och går ut.

Jag tycker det är rätt mysigt med sånt väder, då får man ligga inne och kolla på film och bara slappa, vilket jag kan behöva. Vad ska ni göra idag ?

Och såhär ser jag utan smink, lite acne ärr här och där, men det visar väl att man lever antar jag ;)


tog mig en promenad med kameran








Shuladola

God morning i stugorna!
Sitter och laddar med knäckebröd och prickekorv inför jazzlektionen om 40 min, solen lyser och det känns som det kommer bli en bra dag. Inför helgen har jag inga direkta planer, plugga lite och träna I guess. Va är era planer ? Har ni några film tips ?

Puss

but your love is the key

Nu ska jag kolla på hannah Montana the movie en 3:e gång, den är faktiskt skitbra ;)


NEW IN

Goddagens. Somnade som ett litet barn förut efter jag gått från stan i stormen, regnet och kylan, och nu har jag sovit i nästan 3 timmar, så skönt. Snart dax för makaroner o köttbullar och sen stupa i säng igen.

Dagen har varit fin, först sånglektion,skolfoto, fikade med jennifer och pratade om livet, mysig som tusan, sen lunch och sen till Nova och köpte klänningen här nedan. Brallorna köpte jag igår.

mmm.. direkt nyvaken, på med självutlösaren, spring och posa, I live the hard life..





f

Idag fick jag tillbaka min kamera, ikväll kommer outfit bilder och annat. puss så länge

RSS 2.0