si

Äntligen helg, denna vecka har gått sjukt långsamt! I helgen hoppas jag på sol (utanför är det molningt) så jag kan få lite färg iallfall. Och idag ska jag nog köpa mig lite godis, efter jag har tränat såklart ;) haha

Nä, funderar allvarligt på att avsluta denna blogg!
Puss

=)

Hej!
Har slutat nu efter att ha haft idrott (brännboll) och sedan Jazz, som var sjukt roligt. Nu ska jag snart ta lite mellanmål och sedan cyckla hem. Vid kl 18 ska jag gå och kolla på en lägenhet tills i höst, men jag har blivit sjukt vaksam vart jag ska bo, eftersom folk jag bott hos eller skulle hyrt hos är helt galna här i lund.

Kollade förövrigt på smhi och det ska bli varmt och sol i helgen, och det tackar vi aldrig nej till! Nu ska det pressas.

Förresten är det bara 2 dagar kvar till världens bästa kommer hem :)

Puss!

Hajha

Hej och hå!
Teaterimpron gick alldeles susen, vårat lag slutade med en stark 2:a! Vi vaar nöjda! Igår somna jag i den disiga solen i 2 timmar, men  tog inte solen så bra. Efter det gick jag ut på en prommenad, dock bara 40 min, min kropp börjar bli lite skakig och energilös. Jag tror att jag äter för lite, men jag och min styvpappa har en tävling att den som når sitt viktmål mest fram till midsommar vinner, och jag vill vinna :) Och jag har faktiskt gått ner 2 kg till så nu är det bara 3,5 kilo kvar till min målvikt..

Idag ska jag hem och räkna lite matte och sedan träna på friskis! Vad ska ni göra ?
Puss

Träning

Måndag: Balett 1, 20 m , powerwalk 45 min plus styrka
Tisdag: Powerwalk/jogg + styrka
Onsdag: Street 1. 20 min och Friskis/Dans 1 h
Torsdag: Jazz 1.20
Fredag: Balett 1.20
Lördag: Friskis 1 h
Söndag: Powerwalk + styrka

+ att jag gör 60 situps varje dag.

25

Hej hallå i stugan.
Nu är jag tillbaka i lund igen, och är inne på min sista "normala" skolvecka, de andra 2 veckorna består av repetioener till våran sommar show den 13 - 14 juni, tror det kommer bli kanonbra!

Idag ska jag vara med i skolans improillympiad, dvs att man har allmänt en grupp på 4 pers som tävlar mot varandra i iprovisationsteater, och hur det går vet man ju aldrig ! Men det är bara och ladda nu tills klockan 18!

Förövrigt har min kära pojkvän åkt på studentresa, skoj för han, tråkigt för mig. Visserligen är vi ju vana att vara i från varandra på veckorna, men då pratar vi ju alltid i telefon istället, men nu blir det inget sådant. Jag sover sjukt dåligt på nätterna, allt för jag saknar han så mycket. :)

Snart ska jag cyckla hem och träna liite och sedan till teater impron, wish me luck!
Puss !


back to basics

Hejsvejs!
Började min dag med att glömma att jag visst bara hade 7 kr och att bussen kostar 8, så då fick det bli en 5 km promenad till skolan, men en tung sportbag  (ska ju hem till Vänersborg nu på långhelgen), jag kan säga er att jag gick inte rakt, för väskan var tung och när jag väl kom fram till skolan så rann svetten på min rygg, var helt slut.

Ska ha ensambellektion nu, och sedan slutar jag eftersom teatern är inställd. Då ska jag och Eira sitta och vänta på stationen tills klockan 17 då mitt tåg går hem, härligt med tågtur på 4 timmar..



N

bikbok

2 nyinköpta saker från bikbok

 


äntligen fredag !

Idag är det äntligen fredag, och det innebär att nu får jag träffa Christer igen efter 2 veckor, som jag längtat. Vi ska åka till hans farmor & farfar i Halmstad, det blir nog supertrevlig tror jag :)

Har egentligen balett nu, men våran balett lärare är höggravid, och hon är inte här idag, hoppas hon trycker ut en bebis. Ska snart gå och käka innan 2 lektioner och sedan ska jag sätta mig på tåget till Halmstad!


Ha en trevlig helg ! PUSS

yaya

Haaj!
Sitter i skolan nu, har lite rast innan 2 timmars sång, vi har nämligen projekt dag och har börjat öva inför sommarshowen. Sedan slutar jag kl vid 15 och sedan ikväll halv 8 ska jag på dansfriskis, looking forward.

Igår hade vi balett uppdansning, dvs att det satt en jury och kollade på oss och på fredag kommer våran slut dom i balett A, och balett är inte det jag är bäst på om man säger så. Men när uppdansningen var över var det som en stor våg av lättnad kom över än, har vart lite stressad över det hela våren.

kommer snart mer bilder från louise stuga.
Puss kram !

Louise stuga 2


Lousie stuga 1

Första kvällen i Louise stuga!

freedag!

Sådär ja, nu är det äntligen fredag, men denna vecka har flytit på rätt bra må jag säga. I måndags fick vi reda på vilka som skulle få solonr i sommarshowen ( avslutningsshow på våran skola) och då visade sig att jag fick en liten sång solo del i en herkuless låt, känns rätt bra må jag säga. Sedan har det gått  bra på läxförhör, jag har tränat och ätit bra, shoppat, vart på frilufsdag med skolan och bara haft allmänt flyt.

I helgen blir det stugliv med mina godingar. Nu ska jag ut på stan och handla lite, sedan matte!
Vi hörs efter helgen hörni! Glöm inte att kommentera heller ;)

PUSS!

I finally found ya!

2 månader redan, känns finnemang. =)


Egogirl





Ibland har man tråkigt..

shopping.

Ny kategori här på bloggen, SHOPPING :)

Här är några nyinköpta saker

2 nagelack från depend, 25 kr styck

Armband från Gina tricot, 20 kr för 3 st på rean

Svartvitrandig båtringad tröja från H&M 149 kr och Rosett diadem Indiska 30 kr.

onsdag

Hej Svejs! Nu börjar jag lite smått komma tillbaka till min blogg.
Nu är det somvanligt håltimme, och jag sitter och laddar inför ensamblen, idag är det nämligen min tur att ha uppvärming i en kvart, samtidigt som våran lärare står och granskar oss stenhårt, jag är livrädd för henne. Efter det har vi teater, där vi nu improviserar, vilket leder till hemskt mycket skratt.

Efter skolan ska jag cyckla till nova (ett köpcentrum i Lund) som ligger högst 5 min från där jag bor just nu, ska kolla efter en ny bikni, mina andra är rätt sletna, så det skulle behövas en ny.
Senare ikväll ska jag till friskis och svetts på danspass, kände inte för att powerwalka eller jogga idag, min kropp är rätt öm, men har man bestämmt sig att träna 5 gånger i veckan och bli fit till sommarn, då får man ta det helt enkelt :)

Har ni några bra tränings/mat tips att dela med er av ?
Puss!

v 19.

Veckans träning.

Måndag: 
Balett 1 h 20 min & Powerwalk/lite jogg + styrka 1 och en halv timme.
Tisdag:
25 min jogging + rygg,arm och magstyrka.
Onsdag:
Balett 1 h 20 min & Friskis och svettis
Torsdag:
Frilufsdag med skolan, vi ska promenera hela dan typ, plus 25 min jogg om jag orkar.
Fredag:
Balett 1 h 20 min
Lördag:
 ingen träning
Söndag:
Får se om jag orkar ;)

Higher and Higher

Dagens låt. En väldigt soulig låt med Jackie Wilson!

out of insperation

Total bloggtorka. Men kan säga att jag är så fruktansvärt kär och lycklig, jag har hittat världens finaste människa :)


RSS 2.0