Dagens fråga

Dagens fråga?

Min hy har försämrats radikalt, vet inte om det är "1 gång i månaden tillfället" på gång eller om min kropp bara jävlas  med mig.. Så vad har ni för bra hudvårds tips ? Vad gör ni när detta uppkommer ?


Kommentarer
Postat av: elin

Jg ser alltid till att tvätta mig noga och smörja in mig med diverse lotionar, ansiktskrämer etc. Äter inte allt för mycket onyttigt heller - för huden kan försämras utav det.

2009-03-13 @ 10:04:32
URL: http://elinmjs.blogg.se/
Postat av: bara ett tips

Köp en bra skrubb svamp, finns bra på body shop för ansiktet. Ta varmt vatten och skrubba, smörj efter med vanlig lotion. och försök att inte pilla!

2009-03-13 @ 18:24:21
Postat av: Ida

Tvätta ansiktet varje dag och om man får en riktigt stor finne kan man, tro det eller ej, ta lite tandkräm på, det torkar ut den så att den försvinner mycket snabbare... testa, det funkar, jag lovar :D

2009-03-13 @ 20:03:36
Postat av: Jellis

Så här är det för mig: Ibland känner jag att "fasen vad fin hy jag har just nu, jag älskar livet". Dagen efter brottas jag med tusen finnar. Jag brukar få finnar dagen efter jag har ätit mycket choklad eller chips, så det försöker jag undvika och det funkar för mig. Sen är det väldigt viktigt att tvätta av sig sminket innan man sover VARENDA DAG med en bra ansiktstvätt (inte tvål det gör huden torr)! Det gör jag alltid. Och ha en återfuktande kräm som inte gör huden fet utan mattar ner. Jag använder pure zone och den är sagolik. Det finns dock en ännu bättre på apoteket som jag inte har råd att köpa så ofta :)

Det viktigaste är att ha tålamod. Nya krämer och tvålar ger sämre hy den första tiden innan hyn anpassar sig, men sen blir det skitbra. Annars mår hyn bra av vatten och frukt och inget kläm och pill. Som man redan vet men skiter i :)

Lycka till!

2009-03-14 @ 17:54:03
URL: http://jellebebis.blogg.se/
Postat av: Jellis

Pinsamt lång kommentar ändå...

2009-03-14 @ 17:55:08
URL: http://jellebebis.blogg.se/
Postat av: linnplockepinn

insidan speglar utsidan kallas det ju.

jag tror varken på krämer eller att inte äta chips, utan det handlar om att må bra. sov ordentligt, stressa inte osv osv osv. ät det du vill och må bra. som du vet så tvättar jag ju aldrig ansiktet och det funkar ju för mig, trots allt onyttigt jag äter. det är väl olika för alla antar jag! men prova dig fram och se vad som passar dig.

2009-03-15 @ 23:03:23
Postat av: petronella

tack för alla tips =)

2009-03-16 @ 13:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0